Πολιτιστικός Σύλλογος Κομπωτής.''H Τοριβία''.Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου στην πλατεία του χωριού.

Οι χωριανοί μας αλλά και φίλοι επισκέπτες από τις γύρω περιοχές το γλεντησαν για τα καλά μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες. 

διαβαστε περισσοτερα

To blog ROMIANEWS σας εύχεται καλά Χριστούγεννα

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές στους φίλους Μπαμπινιώτες από τον Θανάση Ζάψα

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ

Γράφει : O Αποστόλης Κομπλίτσης
''Ο ΑΚΑΝΑΝΑΣ''


Μας ήρθαν και οι γιορτές, με πολλά δώρα και εκπλήξεις!!! Μόνο που οι τρεις ''μάγοι'' στα χρόνια μας είναι 153. Για μία ακόμη χρονιά ζούμε τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ και τις ευτυχισμένες μέρες με επιχειρήματα και σχιζοφρενικές υποσχέσεις. Με φιλοδωρήματα ντροπής και προσπάθεια κοστολόγησης της ψήφου νέων από 18 έως 23 ετών!!! Από αυτούς που χτίζουν μέλλον για τους δικούς τους ανθρώπους και τους φιλους πάνω στις πλάτες και τα δικαιώματα ενός λαού (οι κακές γλώσσες τα λένε κομματικά ''ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ'').
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΕΒ ΦΥΤΕΙΩΝ

διαβαστε περισσοτερα

« ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΟΠΕΤΣΙ » Γράφει ο Αλέξανδρος Κυριαζής

Δύο σημαντικά γεγονότα προς το τέλος του Φθινοπώρου του 1941 είχε επιφυλάξει για την Πατρίδα και κατ’ επέκταση και για μας τα παιδιά ο πρώτος χρόνος της Γερμανοϊταλικής κατοχής :  Το πρώτο ήταν ότι οι καμπάνες της Εθνικής Αντίστασης δεν είχαν σημάνει ακόμη , και ο Λαός ακέφαλος ήταν αφημένος στην τύχη του αυτός και το βιός του, που πιο πάνωπεριγράψαμε. (Από το υπό έκδοση βιβλίο του Αλέξανδρου Κυριαζή.)
διαβαστε περισσοτερα

Ξηρομερίτικο Χριστόψωμο: Ένα έθιμο που διατηρείται και στις μέρες μας

Χριστουγεννιάτικο Ξηρομερίτικο έθιμο σε όλα τα χωριά αποτελεί τοχριστόψωμο.Το ευλογημένο ψωμί του Χριστού ζυμώνεται την παραμονή (σαν σήμερα) των Χριστουγέννων πάντα με τα καλύτερα υλικά.Δείτε foto από το παραδοσιακό χριστόψωμο όπως παλιά ζυμωμένο απο την Έφη -Καραλή -Μπενέκου(Αθήνα)

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τη συντακτική ομάδα του Μπαμπίνη ΙΝ

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Χρόνια Πολλά με Υγεία και Χαρά!

Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!!!!
διαβαστε περισσοτερα

Στις 4 Φεβρουαρίου η συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................