Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ- ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Παλαίμαχοι Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου
διαβαστε περισσοτερα

Επιτακτική ανάγκη επισκευής οδικού κομματιού του δρόμου Αστακός - Μύτικας.

ΠΗΓΗ: https://mytikaspress.
Μας το έχουν επισημάνει πολλοί αναγνώστες και έτσι είναι. Χρήζει άμεσης παρέμβασης το κομμάτι του δρόμου Αστακός - Μύτικας, ερχόμενος από Αστακό και περνώντας τα ενοικιαζόμενα του ''Θεσμού'' στην κατηφόρα, ξεκινά η μεγάλη ευθεία μέχρι την διασταύρωση Μύτικα - Κανδήλας - Παλαίρου. Το οδόστρωμα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από φυσιολογική φθορά όλα αυτά τα χρόνια, από την δεκαετία του '80, από το μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και τα βαριά οχήματα που τον χρησιμοποιούν. Επίσης το Καλοκαίρι λόγω της τουριστικής κίνησης, ο δρόμος αυτός δέχεται ακόμα μεγαλύτερο φόρτο. Ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος περιφερειακός, είναι λοιπόν στην ευθύνη της Περιφέρειας, η οποία θα πρέπει να παρέμβει. Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου και γι αυτό το οδικό κομμάτι, αλλά και για πολλά άλλα εντός των ορίων του Δήμου Ξηρομέρου που είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας, έχει ενημερώσει εγγράφως και πάνω από μία φορά, όπως είναι και το καθήκον του και προσπαθεί στα πλαίσια μίας σ…
διαβαστε περισσοτερα

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή 
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (3/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου  2024 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός καθώς δύο διαταραχές, η πρώτη την Κυριακή (28-01-24) και η δεύτερη από το μεσημέρι της Δευτέρας (29-01-24) και την Τρίτη (30-01-24) θα επηρεάσουν τη χώρα. Εντονότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από την δεύτερη διαταραχή.Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά την διάρκεια του τριημέρου Κυριακής - Τρίτης (της τάξεως των 10 βαθμών Κελσίου) και οι χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά προσήνεμα της χώρας από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα.Παράλληλα θα επικρατήσουν θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα.Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου τη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου τη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 26.1.2024 Αριθ. πρωτ: 20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την τριακοστή πρώτη (31η) του μηνός Ιανουαρίου, του έτους 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ.5 του Ν. 3852/2010 όπως συμπληρώθηκε από την παρ 2 του άρθρου 1 του Ν. 4257/2014, του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Δένδια. Μετά την επίσκεψη, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου.

Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 26/1/2024 Αριθ. πρωτ.: 1324 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Τακτική δια ζώσης Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 30 Ιανουαρίου 2024, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 07:30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................