ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ .....ΚΑΙ Η ΜΠΑΜΠΙΝΗ

Στα σκοτάδια χωριά του Ξηρομέρου και της γύρω περιοχής μεταξύ αυτών και η Μπαμπίνη.
διαβαστε περισσοτερα

[VIDEO] Η Ιόνια Οδός «ενώνεται» με τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Η 1η Ιουνίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για την Ιόνια Οδό. Η 4η – κατά σειρά – παράδοση νέου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου σε κυκλοφορία, αν και αφορούσε ένα μικρό –μόλις 6,5 χιλιομέτρων – τμήμα, ήταν πραγματικά σημαντική, καθώς ένωσε την Ιόνια Οδό με ένα σπουδαίο  έργο υποδομής της Δυτικής Ελλάδας, αυτό της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «ΧαρίλαοςΤρικούπης». Τα 6,5 νέα χιλιόμετρα της Ιόνιας Οδού, περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα τεχνικά, τον Ανισόπεδο Κόμβο Αντιρρίου και τη σήραγγα της Μακύνειας, μια σήραγγα διπλού κλάδου, συνολικού μήκους 500 μέτρων, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Με την παράδοσή τους σε κυκλοφορία και την ένωση με τη Γέφυρα, ολοκληρώθηκε πλήρως το νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ :Μείωση στις τιμές των διαρκείας!

Με βασικό σύνθημα της καμπάνιας «Μαζί με ΕΣΕΝΑ», η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε τις τιμές των καρτών διαρκείας για την νέα περίοδο που είναι αισθητά μειωμένες από πέρσι και με αυτό τον τρόπο κάνει άνοιγμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου για να ανταποκριθεί!
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Έως 17 Ιουλίου η ενεργητική προστασία στα αμπέλια

Με τροποποίηση της απόφασης του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ, παρατείνεται το δικαίωμα υποβολής αίτησης για το Πρόγραμμα Ενεργητικής Προστασίας.

Τι είναι το Πρόγραμμα Ενεργητικής Προστασίας


Ο ΕΛ.Γ.Α. με γνώμονα την αρχή ότι «η πρόληψη αποτελεί επένδυση» και στην προσπάθειά του να συμβάλει σοβαρά στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και του πρωτογενούς τομέα, επιχορηγεί προγράμματα εγκατάστασης μέσων ενεργητικής προστασίας, προκειμένου να προστατεύσει  αποτελεσματικά την αγροτική παραγωγή από φυσικούς κινδύνους (χαλάζι, υπερβολικές και άκαιρες βροχοπτώσεις, παγετό).

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Πανελλαδικές 2017.Άριστα στα Μαθηματικά Προσανατολισμού!!!

Μεταξύ αυτών και η συγχωριανή μας Μασαλή Ειρήνη τ.Κων/νου
Συγχαρητήρια στα παιδιά!!!από το φροντιστήριο φάσμα!!!!

Συγχαίρουμε τους παρακάτω μαθητές του Φροντιστηρίου μας,  που αρίστευσαν στα  δυσκολότερα θέματα των τελευταίων ετών στα Μαθηματικά Προσανατολισμού .
Καλαμπαλίκης Νεκτάριος με βαθμό 19,9 Μολώνη Δήμητρα με βαθμό 19,4 Δρακοπούλου Δήμητρα με βαθμό 18,5 Μασαλή Ειρήνη με βαθμό 18,5 Πιστιόλας Κων/νος με βαθμό 18

Συγχαρητήρια αξίζουν και οι υπόλοιποι μαθητές για την προσπάθειά τους.
Συγχαρητήρια και από το Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα

Euro 2004: Σαν σήμερα η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης

΄Ηταν 4 Ιουλίου του 2004 όταν η Εθνική του Οτο Ρεχάγκελ έκανε πράξη ένα από τα πιο απίθανα όνειρα

Ηταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου: Δεκατρία χρόνια πριν σαν σήμερα η Ελλάδα κατάκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε μια μαγική βραδιά που ο Οττο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς μας παίκτες στάθηκαν η αιτία να βγει στους δρόμους ο κόσμος κάθε ηλικίας. 
«Σήκωσε το τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω…»

Δείτε εδώ video

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπινιώτες παραθεριστές στη Κορπή

Υπαίθριο κρεοπωλείο στην Κορπή  όπου πήγαιναν και πηγαίνουν ακόμη  οι Ξηρομερίτες  για να πιούν το ιαματικό νερό και να <<ξεφορτωθούν >> τις πέτρες του νεφρού. Κρεοπώλης ο Θόδωρος Ηγούμενος    (Κορπή 20-8-1956)


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................