Ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο για τον χαμό του Νάσου Νασόπουλου

Χάσαμε έναν φίλο, έναν δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη, έναν σύντροφο τον Νάσο Νασόπουλο.Η απώλεια είναι μεγάλη .Ξεχώρισε στην δημοσιογραφία την πολιτική και συμβουλευτική. Πολυτάλαντος, ασυμβίβαστος και πρωτοπόρος.Η πορεία του δημιουργική και ανατρεπτική σε όλους τους τομείς.Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του, τα παιδιά του και τους συνεργάτες του στο The Best.Νάσο θα σε θυμόμαστε πάντα.
διαβαστε περισσοτερα

Π.Ο.Α.Υ. ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-Για την ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνουμε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 07:00 μ.μ., με θέμα την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ. ΕΧΙΝΑΔΩΝΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
ΘΕΜΑ:ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ Π.Ο.Α.Υ. (ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ) – ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ.Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, σας προσκαλεί σε μια διαδικτυακή συζήτηση για το πολύ σοβαρό θέμα της υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών του Ξηρομέρου και των Αιτωλοακαρνάνων γενικότερα, για το μείζων πρόβλημα της υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ, μέσω της οποίας θα μετατραπούν 41.000 στρέμματα θαλάσσιου χώρου, από εκβολές Αχελώου - Εχινάδες - Αστακό - Μύτικα - Κάλαμο - Καστό και εκατοντάδες διάσπαρτα στρέμματα χερσαίας έκτασης της παράκτιας περιοχής των Δυτικών Ακτών της Αιτ/νίας, σε μία απέραντη βιομηχανική περιοχή, αποκλειστικά και μόνο για ιχθυοκαλλιέργειες.Θα παρουσιαστούν όλες οι μέχρι σήμερα ενέργειες της…
διαβαστε περισσοτερα

Καλημέρα από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου με ομίχλη

Πρωινό ξύπνημα σήμερα στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου με ομίχλη που κάλυψε το κάμπο του χωριού. (βιντεο Βαγγέλης Τόντος)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................