ΠΟΙΗΣΗ: Του Άρη Μπιτσώρη για την παγκόσμια ημέρα ποίησης

ΕΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ (ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ) Παιδιά που μεγαλώσανε, πιάσανε τα τριάντα που κουβαλούν βιογραφικά και λάπτοπ μες στην τσάντα.
Τους βλέπω πότε στα Today’ s πότε στο Lavativo νέοι, ωραίοι, άτυχοι μες στης ζωής το στίβο.
Σκαμπό στο πεζοδρόμιο, αχνός στο  κυπελάκι μ’ ένα εβδομηντάλεπτο αρύ το καφεδάκι.
Εκείνος μάλλον άνεργος, αυτή κάπου με Ε.Σ.Π.Α. προνομιούχοι αν καβαλούν μια γερασμένη βέσπα.
Ζευγάρια αζευγάρωτα, άστεγος ο δεσμός τους 
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», το Σάββατο  19/03/2016 βράδυ, στη μουσική ταβέρνα «ΜΟΥΡΙΕΣ» στο Περιστέρι.
Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Στη συνέχεια, απεύθυναν χαιρετισμό: ο Πρόεδρος του Χωριού μας Νίκος Ζαρέντης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου, Βασίλης Μουρκούσης,  ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ., Αλέκος Σάββας και ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Κοθρούλας.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο ο Πρόεδρος του Χωριού Νίκος Ζαρέντης , ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου, Βασίλης Μουρκούσης
διαβαστε περισσοτερα

Δυνατό ντεμπούτο για Κυριαζή

Στη διάρκεια του χειμώνα ο Γιάννης Κυριαζής χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει πολύ από την υπομονή του, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο χέρι και το πόδι, μετά από ατύχημα, που είχε με το ποδήλατο του.  Περίπου τέσσερις μήνες από εκείνο το ατύχημα, ο πρωταθλητής του ακοντισμού επέστρεψε και πάλι στη δράση καθώς συμμετείχε σε αγώνες στην Αριζόνα, όπου πέτυχε 77,92 μέτρα στον ακοντισμό και έδειξε να μην έχει επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο από την πολύμηνη περιπέτεια. 
Μάλιστα ο νεαρός αθλητής έριξε με μικρή φόρα, καθώς ακόμη δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε. "Υπολογίζω πως στον επόμενο αγώνα μου, σε δύο εβδομάδες θα ρίξω με όλη τη φόρα. Το χέρι δεν είναι απόλυτα έτοιμο, καθώς με ενοχλεί λιγάκι. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά", είπε ο φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, που έχει ατομικό ρεκόρ 78,41 μ., επίδοση που φαίνεται πως θα απειλήσει πολύ σύντομα. aek 365
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................