Το νησί « ερημίτης » του Ιονίου με την αστείρευτη ομορφιά !!!

https://akarnanika.blogspot.com
Ο Καστός, είναι το νησάκι που βρίσκεται, νοτιανατολικά της Λευκάδας, πολύ κοντά στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, που είναι το λιμάνι που γίνεται και η προσέγγιση του νησιού.
διαβαστε περισσοτερα

Στην επιτροπή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αιτωλοακαρνάνας Βασίλης Φεύγας

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνατης ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 13/7 η Πειραιώς.Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται:
διαβαστε περισσοτερα

Μέτρα προστασίας των ιπποειδών σε συνθήκες καύσωνα

Η Δ/νση Κτηνιατρικής ενημερώνει τους κατόχους ιπποειδών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ότι, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ενόψει των ακραίων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα μας με τον καύσωνα «Κλέων», τις ημέρες κατά τις οποίες επικρατούν θερμοκρασίες από 35οC έως 39οC υπό σκιά, τα ιπποειδή εργασίας δεν θα εργάζονται σε ώρες υψηλού θερμικού φορτίου, και ιδιαίτερα κατά τις ώρες από 12.00-17.00. Τις ημέρες ακραίου καύσωνα, με θερμοκρασία άνω των 39οC, απαγορεύεται η εργασία των ζώων καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
διαβαστε περισσοτερα

«Κατοικώ με Υγεία» - Δράσεις ολοκληρωμένης υποστήριξης φροντίδας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για ωφελούμενους ΤΕΒΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





«Κατοικώ με Υγεία» - Δράσεις ολοκληρωμένης υποστήριξης φροντίδας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για ωφελούμενους ΤΕΒΑΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ξεκινά μια σειρά νέων δράσεων ολοκληρωμένης υποστήριξης και συμβουλευτικής φροντίδας των ωφελούμενων ΤΕΒΑ σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τίτλο «Κατοικώ με Υγεία».
διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 σε Αχαΐα, Ηλεία, ΑιτωλοακαρνανίαΣύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι  Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, θα βρίσκονται στην κατηγορία 3 (υψηλή) σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στους ευρωπαϊκούς «δρόμους» του gelato

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο έργο “GELATOn the ROAD”, το οποίο ξεκίνησε επίσημα την 1η Απριλίου 2023 και δημιουργεί τον πρώτο Ευρωπαϊκό Δρόμο Gelato (European Road of Gelato). Στόχος του έργου είναι η προώθηση και η διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας της Ευρώπης γύρω από το gelato. Στο έργο συμμετέχουν 12  χώρες της ΕΕ (Ιταλία, Βέλγιο, Ελλάδα, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Σερβία, Σλοβενία, Κροατία, Αυστρία, Ισπανία, Πολωνία, Βουλγαρία) και 14 ευρωπαϊκοί οργανισμοί.
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ., της συνεδρίασης, της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2023.

https://www.dimosxiromerou.gr Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου καιγια πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.
διαβαστε περισσοτερα

Μηνυτήρια αναφορά από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Φίλια για τις προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής & Δημοσιονομικού Ελέγχου, Ανδρέας Φίλιας, συνοδευόμενος από στελέχη της νομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπέβαλε σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών μετά τις τηλεφωνικές καταγγελίες για αγνώστου ταυτότητας άτομα, τα οποία τηλεφωνούν σε συναλλασσόμενους με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν, επιδιώκοντας να αντλήσουν στοιχεία για τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Γιάννη Στρουμπή.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Γιάννη Στρουμπή, από τον Βάρνακα Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Σακουφάκη Αθηνά

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας την ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ.Σακουφάκη Αθηνά  από την Κανδήλα Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Γιώργο Κεραμίδα.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η αποδοχή της πρόσκλησης συμμετοχής στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του φίλου μου Γιώργου
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Εκδήλωση-τοπικές εκλογές

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕκδήλωση μπροστά στις επικείμενες τοπικές εκλογές διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του Δήμου Αγρινίου του ΚΚΕ, την Τετάρτη 19 Ιούλη, στις 8μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Αγρίνιο (πρώην Τράπεζα Ελλάδας).
διαβαστε περισσοτερα

Συναυλία Μαραβέγια - Αγρίνιο

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................