Εκλογές 2019: Χωρίς χρέωση οι διελεύσεις σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη διασφαλίστηκε η ελεύθερη διέλευση χωρίς καταβολή διοδίων των πολιτών σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν   την Κυριακή 26 Μαϊου 00:00 ως τις 24:00, όπως επίσης και την Κυριακή 2 Ιουνίου 00:00 ως τις 24:00 μ.μ. Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήρια και ματαίωση ομιλίας του Υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Κανδήλα

Η προγραμματισμένη αυριανή ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Κανδήλα ματαιώνεται. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του συμπατριώτη μας από την Κανδήλα, που σήμερα έφυγε από κοντά μας.

διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΔΗΛΑ ΛΟΓΩ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα πολίτης» ανακοινώνεται ότι:
Οι Σημερινές Προεκλογικές Ομιλίες του Υποψήφιου Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν: α) Στον Μύτικα και ώρα 20:30 μ.μ. και β) Στην Κανδήλα και ώρα 21:30 μ.μ. ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ λόγω του Απροσδόκητου και Αιφνίδιου θανάτου του Συμπολίτη μας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ " ΑΓΑΠ♥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ " Δήμου Ακτίου/Βόνιτσαs βράβευσε μαθητές και δασκάλες για την διάκριση τουs σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικήs

ΤΟ " ΑΓΑΠ♥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ " Δήμου Ακτίου/Βόνιτσαs βράβευσε μαθητές και δασκάλες για την διάκριση τουs σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικήs.
Συγχαρητήρια στουs γονείς!!! Συγχαρητήρια σε σε όλους γιατί κατάφεραν να μαs κάνουν να καμαρώνουμε. 
Ευχαριστώ θερμά για την στήριξη σας ωs εθελοντές στο κοινωνικό έργο τηs Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή τηs γέννηση τηs.
 Την εκδήλωση βράβευσης στήριξαν με δώρα και λουλούδια για τα παιδιά ο πρόεδρος τηs Dream Team κ. Chris Petridis/ο πρόεδρος του Δ. Σ Παλαίρου κ. Κώστας Μπαλατσούρας / ο κ. Κώστας Τσάκαλης και ο Πάτερ Κωνσταντίνοs που είναι πάντα κοντά μαs. 
Tιs καλύτερες ευχες μου με 2019 ΑΓΑΠΏ προs όλο τον κόσμο. ....Έλενα Σερεπίσου

διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ:Aπαραίτηση προσπάθεια για την αναστήλωσή του Ανεμόμυλου Φυτειών

Σε πολλά καταπιάστηκα, σε κάποια ακούστηκα,...τα πολλά όμως περιμένουν ....


"" Ανεμόμυλος Φυτειών. Αξιολογώντας τη σηµασία προστασίας και διατήρηση ενός τέτοιου παραδοσιακού µνηµείου και σημείου αναφοράς για το χωριό μου και την ευρύτερη περιοχή, να καταβληθεί η απαραίτηση προσπάθεια για την αναστήλωσή του, ώστε η επαναλειτουργία του να αναδεικνύει τον σεβασµό στη λαϊκή παράδοση που µας κληροδοτείται µέσα από το µνηµείο καθώς και την ταπεινότητα µε την οποία θα πρέπει ο σύγχρονος µελετητής, χωρίς υπεροψία, να αφήσει να αναδειχθούν στους ντόπιους, στους επισκέπτες και κυρίως τα νιάτα, οι ιστορικές και αισθητικές αξίες του µνηµείου. 

Ένας μύλος "ξετροχάρης" περιμένει Οψόμεθα!! 





διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών - Δημοτικών Εκλογών και Ευρωεκλογών

Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών - Δημοτικών Εκλογών και Ευρωεκλογών Με τη χρήση ενιαίου Πληροφοριακού Συστήματος θα γίνει η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών και Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου 2019 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................