ΜΑΧΑΙΡΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Μια ξεχωριστή βραδιά με παραδοσιακά εδέσματα & παράσταση καραγκιόζη αφιέρωμα στον Μαχαιριώτη καραγκιοζοπαίχτη ΛΙΑ ΤΣΑΠΑΡΕΛΗ.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις νοικοκυρές του χωριού μας για τις πεντανόστιμες παραδοσιακές πίτες που ετοιμάσανε για την εκδήλωση του Συλλόγου μας στην πλατεία του χωριού καθώς και για τα υπέροχα γλυκά και τα δροσιστικά λικέρ που μας κεράσανε, ευχόμαστε και του χρόνου με το ίδιο μεράκι και την ίδια προσέλευση!
διαβαστε περισσοτερα

Μια σπουδαία ημερίδα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον Αστακό με θεμα «Βία και εγκληματικότητα»...

Καθόσον μάλιστα ήταν και επίκαιρη λόγω της δολοφονίας του νεαρού φίλαθλου ΑΕΚ χούλιγκαν ,καθιστούσε την εκδήλωση αρκετά ενδιαφέρουσα και επιμορφωτική
Χαιρετισμό απηύθυναν οι:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ. ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ''

Στις 11/08/2023 πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού και στα πλαίσια των θερινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών <<Ο ΑΓΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ>>. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.Όλες οι ηλικίες, με <<μπροστάρηδες >>τους νέους και τις νέες ,έδωσαν το παρόν απολαμβάνοντας τους λαϊκούς και παραδοσιακούς ήχους της όμορφης ορχήστρας με επικεφαλή τον Σπύρο Καρκάση Αρχοντοχωρίτη τραγουδιστή..
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................