Ν. Φαρμάκης: «Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πρόοδο ενός τόπου με ισχυρές δυνατότητες και ικανούς ανθρώπους»

Ν. Φαρμάκης: «Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πρόοδο ενός τόπου με ισχυρές δυνατότητες και ικανούς ανθρώπους»
ΣΕ «10+1» ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ 2023«Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πρόοδο ενός τόπου με ισχυρές δυνατότητες και ικανούς ανθρώπους, όταν υπάρχει ειλικρινής προσπάθεια και ενότητα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κλείνοντας την τοποθέτησή του για τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το 2023, που παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024.
διαβαστε περισσοτερα

Πλατφόρμα Διαβούλευσης RIS3 Δυτικής Ελλάδας 2021-2027 για την υποβολή προτάσεων

Πλατφόρμα Διαβούλευσης RIS3 Δυτικής Ελλάδας 2021-2027 για την υποβολή προτάσεωνH Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει τη  Διαδικασία Επιχειρηματικής Ανακάλυψης με την ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων και ιδεών.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Συνάντηση εργασίας με Μηχανικούς

ΠΗΓΗ: facebook. ΑντιδημάρχουΈργων Vasilis PolyzosΣυνάντηση εργασίας στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους Μηχανικούς της αναδόχου εταιρείας Ρόικος-Salfo από το πρόγραμμα Τεχνικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ωρίμανσης μελετών :1) Δασική αναψυχή Φυτειών-Παπαδάτου 2)Κυκλοφοριακές μελέτες Αστακού-Μύτικα 3)Επέκταση αποχετευτικού δικτύου Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Καρπέτας: Χωρίς αναπτυξιακή πυξίδα για την Δυτική Ελλάδα ο απολογισμός Φαρμάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
6/03/2024

Κώστας Καρπέτας:  Χωρίς αναπτυξιακή πυξίδα για την Δυτική Ελλάδα ο απολογισμός Φαρμάκη
Την πλήρη απουσία στρατηγικού σχεδιασμού για την ανασυγκρότηση και την αναπτυξιακή τροχιά της Δυτικής Ελλάδας διαπίστωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, μιλώντας στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων του Περιφερειάρχη, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024. Όπως τόνισε ο κ. Καρπέτας, από τον απολογισμό που παρουσιάστηκε προκύπτει το συμπέρασμα ότι η περιφερειακή Αρχή κινείται χωρίς πυξίδα στον αυτόματο πιλότο του Μεγάρου Μαξίμου.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ. Μαυρομμάτη με Συλλόγους επαγγελματιών

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ. Μαυρομμάτη με Συλλόγους επαγγελματιώνΘεσμικές συναντήσεις με Συλλόγους Επαγγελματιών της Αιτωλοακαρνανίας είχε σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης. Στις συναντήσεις αυτές, στις οποίες  συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και εξετάστηκαν οι τρόποι συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Δήμαρχο Ξηρομέρου

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook.Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού Αιτωλοακαρνανίας , Πύραρχο Χριπάτσιο Κωνσταντίνο στο Δημαρχείο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Ο απολογισμός του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ο απολογισμός του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη σήμερα στο Περιφερειακό ΣυμβούλιοO απολογισμός πεπραγμένων του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 16:00.Θα παρουσιαστούν ακόμη, η ετήσια Έκθεση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Π.Δ.Ε., καθώς επίσης η ετήσια Έκθεση (έτος 2023) του Περιφερειακού Συντονιστή Κρατικής Αρωγής της Π.Δ.Ε.
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας-Καμιά διάθεση για μόνιμη λύση στα προβλήματα των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠ ΑμΕΑ

Καμιά διάθεση για μόνιμη λύση στα προβλήματα των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠ μέ ΑμΕΑΣυζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μίλτου Ζαμπάρα, προς την Υπουργό Εσωτερικών με θέμα: «Σε απόγνωση παιδιά, γονείς και εργαζόμενοι στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) μεΑ».
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνης μνήμες Ευστάθιος Γιαννακόπουλος

Πολλοί νεότεροι αναρωτιόμασταν και πολλοί ακόμα θα αναρωτιέστε γιατί δόθηκε το όνομα αυτό στην πάνω πλατεία του χωριού μας , δόθηκε λοιπόν σ΄αυτόν τον δάσκαλο που αγάπησε την Μπαμπίνη, όσοι λίγοι από εμάς ,αν και δεν είχε γεννηθεί στα χώματα της και παντρεύτηκε κόρη Μπαμπινιώτισσα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................