ΑΓΡΙΝΙΟ:ΚΑΦΕΝΕΙΟ ''Η ΠΙΑΤΣΑ'' (Το στέκι των Μπαμπινιωτών του Αγρινίου)

Το δικό τους στέκι ένας χώρος συνάντησης για τους Μπαμπινιώτες που ζουν  στο Αγρίνιο δεν είναι άλλο από το  ΚΑΦΕΝΕΙΟ''Η ΠΙΑΤΣΑ''των συγχωριανών μας Γεράσιμου & Σπύρου Γρίνου που βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 62  στον Αγ. Κωνσταντίνο.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Από τον Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαίρου. ''ΧΡΩΜΑΤΑ''

Ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΠαλαίρουΧΡΩΜΑΤΑ σας προσκαλεί σε δύο όμορφες γιορτινές εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον σύλλογο, υπό την αιγίδα του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Στις 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Παλαίρου στις 4 μ.μ.:ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" 

Στις 28 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα ΣΠΥΡΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή''ΚΑΛΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ''. 

Σας περιμένουμε.
διαβαστε περισσοτερα

Σπουδαία νίκη & Βαθμολογική ανάσα για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού επί του Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ 5-0

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού στο γήπεδό του με το ευρύ σκορ 5-0 επί του Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ και πήρε βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αστακού με ανεβασμένη ψυχολογία και ωριμότητα βρίσκει ρυθμούς στο παιχνίδι της, αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο στον τομέα της οργάνωσης και από τον προπονητή στον τομέα της αγωνιστικής ετοιμότητας. Το προφίλ του αγώνα
διαβαστε περισσοτερα

Λειτουργία Γυμναστηρίου στην Τ.Κ. Παπαδάτου με υπεύθυνη Γυμνάστρια (οργανωμένα προγράμματα άθλησης)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου σας ενημερώνει ότι το Γυμναστήριο στην Τ.Κ. Παπαδάτου διαθέτει πλέον υπεύθυνη Γυμνάστρια, την κα Παπαχρήστου Χριστίνα, κατά τις ώρες 8:00 π.μ.-2:00 μ.μ. Παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματα που θα υλοποιούνται στο Γυμναστήριο κατά τις πρωινές ώρες, να προσέλθουν για εγγραφές στα ανάλογα τμήματα που θα αρχίσουν από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.
διαβαστε περισσοτερα

Επαναλειτουργεί το πρόγραμμα στήριξης υπερήλικων και ευπαθών ομάδων στην Τ.Κ. Αλυζίας από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, σας ενημερώνει ότι το Πρόγραμμα στήριξης Υπερήλικων και Ευπαθών ομάδων που λειτουργεί μέσω των Κοινωφελών Προγραμμάτων στην Τ.Κ. Αλυζίας διαθέτει πλέον υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό, την κα Γκουτσέλη Φωτεινή. Το Πρόγραμμα επισκέπτεται υπερήλικες και ευπαθείς ομάδες που το έχουν ανάγκη κατ’ οίκον κατά τις πρωινές ώρες 8:00 π.μ.- 2:00 μ.μ. Τα χωριά της Τ.Κ. Αλυζίας στα οποία θα γίνονται επισκέψεις είναι ο Μύτικας, η Κανδήλα, η Παναγούλα, ο Βάρνακας και το Αρχοντοχώρι.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................