Έκθεση Βιβλίων, Συγγραφέων και Ποιητών που κατοικούν στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου...

Έκθεση  Βιβλίων, Συγγραφέων και Ποιητών που κατοικούν στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου... Στην έκθεση και τα έργα του συγχωριανού μας ΑΡΗ ΜΠΙΤΣΩΡΗΕίμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι έξι λογοτέχνες, που έχουν εκδοθεί βιβλία τους από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο, θα συμμετέχουν στην πρώτη Έκθεση Βιβλίων, Συγγραφέων και Ποιητών που κατοικούν στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου! Πρόκειται για τους: 
Άρη Μπιτσώρη, πάτερ Πολύκαρπο Κοτσασαρλόγλου, Όλγα Αθανασιάδου, Ελισάβετ Σατσόγλου, Μαρία Τσέκα και Αλέξανδρο Ακριτίδη. Αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου, από τις έντεκα το πρωί ως τη μια το μεσημέρι, στην Πλατεία Ευόσμου, μπροστά στο Δημαρχείο. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τα έργα τους!ΠΗΓΗ: facebook.Alexandros Akritidis
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ/DRYLAND: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 60Η BIENNALE

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Βίντεο Υφυπουργού κ. Χρήστου Δήμα. Ημερομηνία 20/4/2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξηρόμερο/Dryland: Το όνομα του Ξηρομέρου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από την 60η Biennale.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Άφησε πίσω την Ελλάδα και διέπρεψε στην Αμερική(video)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΗ συγκλονιστική ιστορία της Ιωάννας Φλώρου: Μια ορφανή κοπέλα από την Ελλάδα που νίκησε τη φτώχεια και διέπρεψε στην Αμερική ως καθηγήτρια βιολογίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................