Σήμερα στην Κοινότητα Μπαμπίνης …ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

34η ιστιοπλοϊκή εβδομάδα --Ράλι Ιονίου --ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣΠραγματοποιηθηκε χθες βραδυ στον  διαμορφωμενο χωρο της παραλιας Αστακου η τελετη βραβευσεων των νικητων διαφορων κατηγοριων της 34ης ιστιοπλοικης εβδομαδας Ιονιου της διαδρομης Λευκαδας Αστακος
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΄΄ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ ΄΄ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Ο Σύλλογος μας διοργανώνει Λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση. Οι λαχνοί θα διανεμηθούν Σήμερα κατά την διάρκεια της Μουσικής βραδιάς. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της μουσικής εκδήλωσις. Ευχαριστούμε όλους όσους πρόσφεραν δώρα και χορηγίες στον Σύλλογο μας ...
διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Ηλ. Χολής: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Η Μ.Π.Ε

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Η Μ.Π.Ε
Στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο έχει αναρτηθεί σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων(Μ.Π.Ε) για μονάδα Ιχθυοκαλλιέργειας που βρίσκεται στην παράκτια ζώνη Αστακού - Μύτικα.
Η Μ.Π.Ε, επικαλούμενη το χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών και το Π.Δ της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νιας, ζητά μετατόπιση των ιχθυοκλωβων της στη θάλασσα σε έκταση 30 στρεμμάτων και άδεια χρήσης χερσαίας έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων για υποστηρικτικές και βοηθητικές εγκαταστάσεις. Ζητά επίσης και άλλα υπό έργα και διαδικαστικές λεπτομέρειες.
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλη συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη στο λιμάνι του Αστακού, σήμερα 8 Αυγούστου στις 09:00 μ.μ.

Σήμερα η συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  Μοναδική συναυλία με τον δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη Χρήστο Μενιδιάτη διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την υποστήριξη του Δήμου Ξηρομέρου, σήμερα Πέμπτη 8   Αυγούστου 2024 και ώρα 21:00 στο λιμάνι του Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

ΦΥΤΕΙΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΉ 11ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ .

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................