Έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Κώστας Ζαρκαδούλας τ.Χαριλάου

Έφυγε σήμερα από ζωή ο συγχωριανός μας  Κώστας Ζαρκαδούλας τ.Χαριλάου σε ηλικία 73 ετών ,εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου   στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καματερού Αττικής

διαβαστε περισσοτερα

Παναγία Προυσιώτισσα: Η Αρχόντισσα της Ρούμελης

Η Μονή Προυσού είναι μοναστήρι του Νομού Ευρυτανίας. Βρίσκεται 31 χιλιόμετρα νότια του Καρπενησίου και 53 βορειοδυτικά του Αγρινίου, 2 χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό, και αποτελεί πνευματικό και προσκυνηματικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής.  Είναι χτισμένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρημνη, βραχώδη περιοχή μεταξύ των βουνών Χελιδόνα Καλιακούδακαι της οροσειράς του
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Σε φάση υλοποίησης το έργο για την βελτίωση προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας

Εντάχτηκε σήμερα Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» το έργο Βελτίωσης της Προσβασιμότητας της περιοχής Τουρλίδαςστο Μεσολόγγι, μετά την απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδαςσυνολικού προϋπολογισμού 3.350.000 ευρώ.Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
διαβαστε περισσοτερα

Στις 29 Αυγούστου η Ορκωμοσία του Νέου Περιφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων Δυτικής Ελλάδας

Η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Δυτικής ΕλλάδαςΝεκτάριου Φαρμάκη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 στις 7 το απόγευμα.Η τελετή θα φιλοξενηθεί στην κεντρική αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου της Πάτρας. 
διαβαστε περισσοτερα

Γλέντι στην κεντρική πλατεία του Μύτικα για το πανηγύρι της Αγίας Ελεούσας.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της πλατείας του Μύτικα, ανοικτό γλέντι μιας και γιορτάζει το εκκλησάκι της Αγίας Ελεούσας.  Με ζωντανή ορχήστρα και διοργανωτή τον Αλυζιακό Α.Ο. Μύτικα, θα διασκεδάσουμε τιμώντας το πανηγύρι της Αγίας Ελεούσας και για λίγες ώρες θα αφήσουμε πίσω τις έγνοιες και τα προβλήματα.
Καλείστε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................