Με τον Αιτωλοακαρνάνα υποψήφιο δήμαρχο Αιγάλεω Λάμπρο Σκλαβούνο (Μακρυνεία) κατεβαίνει υποψήφιος σύμβουλος ο επίσης Αιτωλοακαρνάνας (Μπαμπαλιώτης) Φάνης Κοντοχρήστος πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού ''Αξεχαστες Πατριδες''

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΤΣΙΑ: Η συνέπεια η αγάπη για τον τόπο μας ο σεβασμός στους ανθρώπους η διάθεσή για προσφορά είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν να βοηθήσεις και να στηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις το Ξηρόμερο

Στον αγώνα σου και στη ζωή σου διακριτική, στη δουλειά σου όμως θορυβώδης!Η συνέπεια σου, η αγάπη σου για τον τόπο μας, ο σεβασμός στους ανθρώπους του, η οξυδέρκεια σου, η διάθεσή σου για προσφορά και για πρόοδο, η συνεχής επιμόρφωσή σου και η απίστευτη εργατικότητα σου, είναι ορισμένα από τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν κ που θα σε βοηθήσουν να στηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις το Ξηρόμερο όλων μας. Είμαστε δίπλα σου με αγάπη, πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που ζούμε,που δημιουργούμε,που αγαπάμε. Έχουμε όλοι ανάγκη από ανθρώπους με όρεξη για δουλεια! Καλή επιτυχία στον κοινό σας αγώνα κ στο κοινό σας όραμα. Μόνο ψηλά, πάντα ψηλά γιατί αυτό σου αξίζει
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Συνεχίζονται δυναμικά οι περιοδείες στους οικισμούς Ρίβιο - Άγιο Στέφανο - Κουβαρά

Συνεχίζονται δυναμικά οι περιοδείες στους οικισμούς Ρίβιο - Άγιο Στέφανο - Κουβαρά. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον Υπ. Δήμαρχο Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα  με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του.
διαβαστε περισσοτερα

Με άψογη διοργάνωση διεξήχθησαν φέτος οι ιππικοί αγώνες που διοργάνωσε ο Ιππικός Σύλλογος Ξηρομεριτών ο Φίλιππος την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.ΦΩΤΟ MAKEART

Με άψογη διοργάνωση διεξήχθησαν φέτος οι ιππικοί αγώνες που διοργάνωσε ο  Ιππικός Σύλλογος Ξηρομεριτών ο Φίλιππος την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου  2023.Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρεθήκαν στην εκδήλωση η οποία  πραγματοποιήθηκε εις μνήμην του Ευσταθίου Μαύριακα  , ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους ιππείς που έλαβαν μέρος σε αυτή .
διαβαστε περισσοτερα

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: 18 μελέτες του Λιμενικού Ταμείου. Η μεγαλύτερη προίκα στον Δήμο Ξηρομέρου.

xiromerodinamielpidas.
Η μεγαλύτερη “προίκα” στον Δήμο Ξηρομέρου.
Έτσι έρχεται η ανάπτυξη!!!
Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε τα αποτελέσματα με ιεράρχηση και στοχοθεσία !!!
Έγκριση του 1ου πρακτικού του μεγάλου διαγωνισμού, για τις 18 μελέτες του Λιμενικού Ταμείου, με προσωρινό ανάδοχο τη γνωστή μελετητική εταιρία: ''ΡΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ'' τα οποία κάποια από τα έργα που έχει αναλάβει: https://www.roganassoc.gr/projects/
Δείτε παρακάτω τις 18 μελέτες του Λιμενικού Ταμείου:
διαβαστε περισσοτερα

ΦΥΤΕΙΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Με λαμπρότητα τελέστηκε χτες ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ'αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Δαμασκηνού.

Με λαμπρότητα τελέστηκε χτες ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ'αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Δαμασκηνού.Στον εσπερινό παρευρέθηκε πλήθος κόσμου παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου κ.Ιωάννη Τριανταφυλλακη καθώς και εκπροσώπων της τοπικης κοινότητας, πολιτευτών και εκπροσώπων φορέων. Ανήμερα του εορτασμού του Αγίου μας μετά την τέλεση της λειτουργίας ακολούθησε και λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόεδρος Αστακού Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.

Πρόεδρος Αστακού Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης επηρεάζει το αντλιοστάσιο στο Ρίβιο.

Πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης επηρεάζει το αντλιοστάσιο στο Ρίβιο.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία, 26.9.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από το δίκτυο της ΔΕΗ, δημιουργείται και πρόβλημα στο αντλιοστάσιο του Ρίβιου. Ελπίζουμε γρήγορα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών...Από την επίσκεψή μας σε Περατιά και Πλαγιά!

Από την επίσκεψή μας σε Περατιά και Πλαγιά!
Σας ευχαριστούμε για αυτή την όμορφη συνάντηση. Είμαστε πάντα εδώ για να βρίσκουμε τρόπους να αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της κάθε εποχής. Δύναμη Πολιτών... Συνεχίζουμε!
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Έργα για όλους!»

26-09-2023
Ν. Φαρμάκης: «Έργα για όλους!»

«Μία 4ετία μεγάλου και καθημερινού έργου με στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και την ενίσχυση των υποδομών της Δυτικής Ελλάδας, πρέπει να ακολουθηθεί από μία νέα 4ετία επίσης μεγάλης προσπάθειας προς την ίδια κατεύθυνση, προκειμένου να καλύψουμε τις εκκρεμότητες που παραμένουν ακόμα ανοικτές και να διαμορφώσουμε σύγχρονες συνθήκες μεταφοράς και επικοινωνίας, αλλά και ισχυρή αύξηση της ανθεκτικότητας του τόπου μας» σημειώνει ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

διαβαστε περισσοτερα
Ο Δήμος Ξηρομέρου, αρωγός και βοηθός προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία.

Ο Δήμος Ξηρομέρου, αρωγός και βοηθός προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία.

Ημερομηνία 26-9-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου, άμεσα και έμπρακτα στάθηκε αρωγός και βοηθός προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία με αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία ήδη έχει πάει εκεί που οι συνάνθρωποί μας την έχουν μεγάλη ανάγκη.
Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου που ανταποκρίθηκαν, πραγματικά συγκινητική η συνεισφορά τους, τον Λάμπρο Κωστίκα για την δωρεάν μεταφορά των προϊόντων (μάνα εξ ουρανού η προσφορά του) και τον Ερυθρό Σταυρό Αγρινίου για την εξυπηρέτηση που μας παρείχε. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ https://www.dimosxiromerou.gr/nea
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.Πλαίσιο αρχών

ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ
ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία είναι παραδοσιακά ο εγγύτερος και φιλικότερος θεσμός προς τον πολίτη, καλείται να ανοίξει δρόμους κοινωνίας, ανάπτυξης, πολιτισμού και οικονομίας ανάμεσα στο κράτος και την ελεύθερη αγορά.
Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το Ξηρόμερο ήταν από τις πιο υπανάπτυκτες περιοχές της Αιτωλ/νίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Η απουσία οράματος, η προχειρότητα, η αδιαφάνεια, η έλλειψη επενδυτικών πρωτοβουλιών και κατασκευής έργων υποδομής, σε συνδυασμό με το γενικότερο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον, είχαν οδηγήσει τον τόπο μας σε οικονομικό μαρασμό, σε όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων, σε διάβρωση των αξιών και αρχών και παθητική αποδοχή των πάντων.
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών.Από την επίσκεψή μας σε Δρυμό και Θύρρειο!

Από την επίσκεψή μας σε Δρυμό και Θύρρειο!
Η συνάντηση μας είναι πάντα μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε για όσα αφορούν τον τόπο μας.
Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή και την στήριξη! Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι! Είμαστε όλοι μαζί, μια δύναμη για τον Δήμο μας!
Δύναμη Πολιτών... Συνεχίζουμε
διαβαστε περισσοτερα

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ-Αγαπητοί Συνδημότες ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα;

Αγαπητοί Συνδημότες ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα;
Τέσσερα χρόνια τώρα σε κανένα από τα 4 Τεχνικά Προγράμματα δεν εντάχθηκε κανένα έργο σε καμία Τοπική Κοινότητα, έργο μηδέν.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΛΕΝΗ ΛΙΟΠΥΡΗ: Eίμαι πεπεισμένη ότι η επόμενη πενταετία θα αποτελέσει ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου

Αγαπητοί συνδημότες , Με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη μας συνδέουν στενοί οικογενειακοί δεσμοί . Μετά την πρόταση του αποφάσισα να συμμετάσχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος . Βλέποντας την προσπάθεια και το συνολικό αποτέλεσμα είμαι πεπεισμένη ότι η επόμενη πενταετία θα αποτελέσει ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου.Σε αυτή την προσπάθεια όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε. Ζητώ την στήριξή σας. Με εκτίμηση Ελένη Λιοπύρη του Φωτίου
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑθΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» Πρόσκληση για την προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξανδρου Σάββα στους ετεροδημότες της Αθήνας.

Το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑθΑΡΑ ΧΕΡΙΑ»ανακοινώνει ότι: Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας την Κυριακή 01/10/2023 και ώρα 11:30 πμ. Η προεκλογική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amalia hotel, οδός Λεωφ.Βασιλίσσης Αμαλίας 10,Αθήνα. (Στάση μετρό Σύνταγμα -Στάση τραμ Σύνταγμα )
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................