Π.Δ.Ε.Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 σε όλη την Δυτική Ελλάδα– Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, οι Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας θα βρίσκονταιστην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή), την Τρίτη 26 Αυγούστου 2019, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Δευτέρα παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε όλη την Δυτική Ελλάδα.
διαβαστε περισσοτερα

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων: Άλλη μια δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου

Ολοκληρώνοντας την θητεία μας είναι χαρά μας, που άλλη μια δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα. Έγιναν όλες οι εργασίες  και παραδίδεται το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Τ.Κ. Κανδήλας.
διαβαστε περισσοτερα

Το έθιμο της Φανουρόπιτας

Η φανουρόπιταείναι παραδοσιακή γλυκιά νηστίσιμη πίτα τηςελληνικήςκουζίνας και προσφέρεται ανήμερα στην ημέρα μνήμης του
διαβαστε περισσοτερα

Επανέκδοση του λευκώματος ''ΜΠΑΜΠΙΝΗ μνήμες σε ασπρο -μαυρο του Άρη Μπιτσώρη

Την επανέκδοση του λευκώματος  ''ΜΠΑΜΠΙΝΗ μνήμες σε ασπρο -μαυρο'' ανακοινώνει ο Άρης Μπιτσώρης  σε μικρό αριθμό  αντιτύπων καθώς πολλοί συγχωριανοί μας ενδιαφέρθηκαν για το λεύκωμα .
Ένα λεύκωμα με φωτογραφίες που αναφέρονται στη Μπαμπίνη και καλύπτουν τον 20ο αιώνα. 

Ήδη κυκλοφορεί και παρουσιάστηκε στη Μπαμπίνητο λεύκωμα με τίτλο: ¨ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ¨ το οποίο περιέχει και παλαιά έγγραφα των Μπαμπινιωτών καθώς και ιστορικά ντοκουμέντα.
Έρευνα -κείμενα -επιμέλειαΆρης Μπιτσώρης ....με την υποστήριξη τουΜπαμπίνη ΙΝ
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα βιβλία να επικοινωνήσουν  στο Άρη Μπιτσώρη 6938552382  & στο blog Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank