Το πρόγραμμα του 31ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων

Οι εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ ξεκινούν από 9 Ιουλίου και ολοκληρώνονται 9 Αυγούστου. Ακριβώς ένα μήνα θα κρατήσει το φετινό φεστιβάλ που περιέχει τέσσερις θεατρικές παραστάσεις την συναυλία του Μάριου Φραγκούλη. Στο λιτό και περιεκτικό πρόγραμμα πρωταγωνιστούν οι θεατρικές παραστάσεις «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη και «Οιδίπους Επί Κολωνώ» του Σοφοκλή. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9 Ιουλίου και ολοκληρώνονται 9 Αυγούστου. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα του 30ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων περιλαμβάνει: Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων & Ν.Α. Πίνδου..Δεκτές αιτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου 2017... Συρράκο 27 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2017

Το Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων & Ν.Α. Πίνδου ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους ότι οι αιτήσεις για τη φετινή διοργάνωση θα γίνουν δεκτές μέχρι και την 30η Ιουνίου 2017, σύμφωνα με την προκήρυξη. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα του φετινού Θερινού Σχολείου είναι: «Αρωματικά φυτά και βότανα στον παραδοσιακό και σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό» και η διοργάνωσή του υποστηρίζεται οικονομικά από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων:   www.ha.uth.gr tzoumerkasummerschool@gmail.com http://www.evangelosavdikos.blogspot.gr
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής                  Ευάγγελος Αυδίκος      Καθηγητής Παν. Θεσσαλίας
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλο Πανηπειρωτικό πανηγύρι χθες Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο Ελληνικό, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Μεγάλο Πανηπειρωτικό πανηγύρι χθες Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο Ελληνικό, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Το Μπαμπίνη ΙΝ μετά από κάλεσμα φίλων Ηπειρωτών παραβρέθηκε στο Μεγάλο αυτό αντάμωμα των Ηπειρωτών και αποθανάτισε με το φωτογραφικό φακό τις όμορφες στιγμές σε ένα πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής  (από καταξιωμένους μουσικούς  της Ηπείρου)  και το οποίο περιλάμβανε  δρόμενα, χορευτικά , την καταπληκτική χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος την οποία διηύθυνε ο συμπατριώτης μας από την Κανδήλα Ξηρομέρου Στάθης Πολύζος και τέλος χορός μέχρι το ξημέρωμα. 






διαβαστε περισσοτερα

Ο Συμπατριώτης μας Στάθης Πολύζος διευθύνει την χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στο μεγάλο Πανηπειρωτικό πανηγύρι χθες Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο Ελληνικό!!!

Ξηρόμερο & Ήπειρος ένωσαν τις δυνάμεις τους στη εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας χθες Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο Ελληνικό!!! .Ο συμπατριώτης μας ΣτάθηςΠολύζος, υπεύθυνος διδασκαλίας και καλλιτεχνικής διεύθυνσης , Μουσικοδιδάσκαλος,  διευθύνει την χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στο μεγάλο Πανηπειρωτικό πανηγύρι .
Δείτε VIDEO

διαβαστε περισσοτερα

Την αγωνιστική του κλάση επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Κυριαζής στην Σούπερ Λίγκας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων στη Λιλ.

Την αγωνιστική του κλάση επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Κυριαζής, που με δύο μόλις βολές κατάλαβε τη δεύτερη θέση στον ακοντισμό.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................