Τον Νίκο Μήτση τίμησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρχοντοχωριτών ''Άγιος Γεώργιος''

Τον Νίκο Μήτση τίμησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρχοντοχωριτών ''Άγιος Γεώργιος'' σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία του χωριού στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Συλλόγου , για την προσφορά του στο πολιτισμό και το συγγραφικό του έργο τόσο για την γενέτειρά του το Αρχοντοχώρι  αλλά και της περιοχής του Ξηρομέρου.Την τιμητική πλακέτα απένημε ο πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής Ο Νίκος Μήτσης βαθύτατα συγκινημένος για την βράβευσή του ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ/Σ του Συλλόγου ,τους χωριανούς του και τους Ξηρομερίτες που βρισκόταν στην πλατεία 
διαβαστε περισσοτερα

Παραστάσεις Καραγκιόζη στις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου.

Το πρόγραμμα παραστάσεων Καραγκιόζη στις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου.Την Κυριακή 13 Αυγούστου, το πρόγραμμα τροποποιήθηκε λίγο.Περιλαμβάνει στις 08:00 μ.μ. παράσταση στην Σκουρτού και η παράσταση στην Χρυσοβίτσα θα γίνει στις 09:30 μ.μ.
διαβαστε περισσοτερα
Λειτουργία δωρεάν Κοινωνικού Ιατρείου στον Αστακό.

Λειτουργία δωρεάν Κοινωνικού Ιατρείου στον Αστακό.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Αστακός 12.8.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Χοβολιωτών, διενεργούν δωρεάν Κοινωνικό Ιατρείο ρευματολογικών – μυοσκελετικών παθήσεων, με τον ειδικό ρευματολόγο Δρ. Δημήτριο Γουλέ. Το ιατρείο θα λειτουργήσει μεταξύ 9.00 – 12.00 π.μ. ως εξής: ΑΣΤΑΚΟΣ (Πνευματικό κέντρο Εκκλησίας) Ραντεβού: 6934504319 | ΔΕΥΤΕΡΑ 14/08/2023 Για επιπλέον πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνήστε στο: 6934504319 – Γ. Βασίλας. ΕΚ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευσταθίας Λιάκα-Δρακά, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αρχοντοχωρίου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ευσταθία μου καλωσήρθες στην παράταξη μας Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας.Kαλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ πολύ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Μια όμορφη μουσική βραδιά στη Παπαδάτου Ξηρομέρου(φωτο-βίντεο)

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδαταίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"ο Σύλλογος πραγματοποίησε χθες  Παρασκευή 11 Αυγούστου στη όμορφη πλατεία του χωριού μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά μουσική βραδιά που κράτησε το γλέντι  μέχρι της πρωινές ώρες και απόλαυσαν κάτοικοι  και επισκέπτες από την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου .
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- Θεια λειτουργία θα τελεστεί στο εκκλησάκι Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο κοιμητήριο του χωριού μας .ΩΡΑ 7:00 το πρωί

Γίνεται γνωστό στους συγχωριανούς μας ότι την παραμονή της Παναγίας Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023θα τελεσθεί θεια λειτουργία στο εκκλησάκι  Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο κοιμητήριο του χωριού μας ΩΡΑ 7:00 π.μ.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιριωτών-Πρόσκληση σε εκδήλωση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιριωτών σας προσκαλεί σήμερα Σάββατο 12.08.2023 και ώρα 19:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, όπου οι νοικοκυρές του χωριού μας θα μας προσφέρουν πεντανόστιμες παραδοσιακές πίτες, γλυκά και δροσιστικά λικέρ!Θα ακολουθήσει παράσταση καραγκιόζη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Υπηρέτης» - αφιέρωμα στον Μαχαιριώτη καραγκιοζοπαίχτη ΛΙΑ ΤΣΑΠΑΡΕΛΗ - η οποία θα παιχτεί από τον συγχωριανό μας Χριστόδουλο Κουβέλη. Σας περιμένουμε όλους σας!
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ-3 on 3 σήμερα η συνέχεια(φωτο MAKEART)

διαβαστε περισσοτερα
ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Λαϊκές βραδιές με δωρεάν κινηματογραφικές προβολές από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Λαϊκές βραδιές με δωρεάν κινηματογραφικές προβολές από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Λαϊκές βραδιές με δωρεάν κινηματογραφικές προβολές, οργανώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ξηρομέρου, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Η πρωτοβουλία, που έχει αγκαλιαστεί από τους κατοίκους της περιοχής, θα συνεχιστεί όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι, μετά και την χθεσινή προβολή της ταινίας, με αρκετή συμμετοχή σινεφίλ.Έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες προβολές, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τετάρτη 16 Αυγούστου, με νέα ταινία στις 9 μ.μ..Οι εκδηλώσεις - προβολές, πραγματοποιούνται στον Ανεμόμυλο.https://www.902.gr
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτή σαρδέλας στον Μύτικα.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του λιμανιού του Μύτικα η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ. Θα προσφερθεί άφθονη ψητή σαρδέλα και θα ακολουθήσει διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου. Καλείστε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση! Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Α.Ε. Αλυζίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................