ΑΓΡΙΝΙΟ: Οι εκδόσεις Αγγελάκη σας προσκαλούν στη συζήτηση παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Φρούντζου ''Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΣ'' στην ανθρώπινη Ιστορία

Ο Γεώργιος Β. Φρούντζος γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο. Έκανε την ειδικότητα της ΩΡΛ στην Πανεπιστημιακή κλινική του Ιπποκράτειου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό ιατρικών εργασιών. Έχει παρακολουθήσει διετές Μεταπτυχιακό πρόγραμμα παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Βελονισμού. Αγαπά την ιστορία, τη φιλοσοφία, τα οικονομικά, την πολιτική επιστήμη. Ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η Θεωρία του Χάους στην ανθρώπινη Ιστορία είναι το πρώτο του βιβλίο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 -ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ) ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: 1)ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 20232)ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 20243)ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
διαβαστε περισσοτερα
Μήνυμα Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ξηρομέρου, για τη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Μήνυμα Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ξηρομέρου, για τη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 7-3-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Η αυριανή ημέρα 8η Μαρτίου, είναι η ημέρα του παγκόσμιου εορτασμού της γυναίκας. Μια ημέρα αφιερωμένη στην προσωπικότητα και τους αγώνες της. Η «Ημέρα της Γυναίκας» (International Women's Day), αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως μητέρας, συζύγου, εργαζόμενης, ενεργού μέλους της κοινωνίας μας, αλλά και της προσφοράς της στην οικογένεια και στο κοινωνικό σύνολο. Η μέρα αυτή είναι επέτειος – σύμβολο των αγώνων, των θυσιών, αλλά και των κατακτήσεων όλων των γυναικών του κόσμου.
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το σύνταγμα όπως την βολεύει-Ομιλία του βουλευτή Μίλτου Ζαμπάρα στην Ολομέλεια της Βουλής, για το νομοσχέδιο του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού που αφορά την ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Μίλτος Ζαμπάρας: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το σύνταγμα όπως την βολεύει
Ομιλία του βουλευτή Μίλτου Ζαμπάρα στην Ολομέλεια της Βουλής, για το νομοσχέδιο του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού που αφορά την ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων.
Ο βουλευτής ξεκίνησε την ομιλία του με την διαπίστωση: «Δεν γίνεται να χρησιμοποιείται το σύνταγμα ΄΄α λα κάρτ΄΄ από την κυβέρνηση και όπως την βολεύει. Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μία σειρά από μύθους που όμως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Τα Πανεπιστήμια που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι ούτε μη κρατικά ούτε μη κερδοσκοπικά. Θα είναι ιδιωτικά και κερδοσκοπικά. Αυτή είναι η πραγματικότητα».
διαβαστε περισσοτερα

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, ξεκινά δράσεις πρωτογενούς πρόληψης σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων Δυτικής Ελλάδας της Co2gether

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, ξεκινά δράσεις πρωτογενούς πρόληψης σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων Δυτικής Ελλάδας της Co2gether
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα υποστηρίξει τη πιλοτική δράση «Καλάθι τροφίμων ηλικιωμένων» της Τράπεζας Τροφίμων Δυτικής Ελλάδας της Co2gether σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων Ελλάδας και τον Υπεύθυνο, Δημήτρη Νέντα.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τ. Παπαδόπουλος στην ετήσια συνάντηση Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών (ECI), στις Βρυξέλλες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τ. Παπαδόπουλος στην ετήσια συνάντηση Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών (ECI), στις Βρυξέλλες
Η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών [(ECI) European Citizens' Initiative] αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τη συμμετοχική δημοκρατία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ετήσια συνάντηση των μελών έγινε το διήμερο 5-6 Μαρτίου 2024 στις Βρυξέλλες, στο κτήριο Berlaymont, το οποίο στεγάζει την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
διαβαστε περισσοτερα

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ- «Στο επίκεντρο βρίσκεται η προσπάθεια να φέρουμε πίσω Έλληνες φοιτητές που βρίσκονται στο εξωτερικό, να απευθυνθούμε στην ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά και να καταστήσουμε την Ελλάδα περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Στο επίκεντρο βρίσκεται η προσπάθεια να φέρουμε πίσω Έλληνες φοιτητές που βρίσκονται στο εξωτερικό, να απευθυνθούμε στην ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά και να καταστήσουμε την Ελλάδα περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης»
δήλωσε κατά την ομιλία του στο Ν/Σ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου–Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων»
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι από τα 205 άρθρα του νομοσχεδίου, τα 176 είναι αφιερωμένα στο Ελληνικό Δημόσιο Σύστημα Εκπαίδευσης, ενώ σημείωσε ότι με την νομοθετική μας πρωτοβουλία αυτή το καθιστούμε πρακτικά το Τρίτο Πανεπιστήμιο στη χώρα.
διαβαστε περισσοτερα

Το σοβαρότατο θέμα των Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ), στην έγκριτη τοπική εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ της Αιτωλοακαρνανίας''.

Εκτενή αναφορά στο χθεσινό φύλλο (Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024) της έγκριτης τοπικής εφημερίδας ''ΤΑ ΝΕΑ της Αιτωλοακαρνανίας'', στο σοβαρότατο θέμα της ίδρυσης των Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) σε παράκτιες περιοχές σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και στην ενδιαφέρουσα διημερίδα: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;».
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................