ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ-Ευχές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Καλή δύναμη και καλή επιτυχίασε όλες τις μαθήτριες & τους μαθητές που ξεκινούν τις #πανελλαδικές εξετάσεις. Τα παιδιά μας μπαίνουν σε μια δύσκολη δοκιμασία και όλοι πρέπει να τα στηρίξουμε.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημήτρη Φάρρου( πρόεδρος τ/κ Μύτικα) με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Αγαπη- τες/ τοι συμπατριώτες. Σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου και στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, φυσικά στο πλευρό του επιτυχημένου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλακη,ο οποίος με στήριξε όλα αυτά τα 3,5 χρόνια σαν Πρόεδρο του Μύτικα, αλλά και εγώ σαν πρόεδρος, έκανα το καθήκον μου και τήρησα τον όρκο μου να εργάζομαι για το καλό του τόπου μου και των κατοίκων του, συνεργάστηκα μαζί του για να πάμε το αγαπημένο μας χωριό τον Μύτικα ένα βήμα παρακάτω και να αρχίσουμε να λύνουμε τα πολλά προβλήματα που έχουμε και πιστεύω ότι η αποτίμηση αφήνει σίγουρα θετικό πρόσημο.
διαβαστε περισσοτερα

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" διοργανώνει σειρά δράσεων

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" διοργανώνει σειρά δράσεων με στόχο μια πιο θετική περιβαλλοντική στάση που θα βελτιώσει αναμφίβολα την ποιότητα της ζωής όλων μας.Οι δράσεις αναλυτικά :
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: "Ισχυρό του αποτύπωμα του ΕΣΠΑ στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και την μείωση της ανεργίας" – Συνεδρίασε στο Αγρίνιο η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Tο 83% έχει ξεπεράσει η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ 2014-2020 και υπολογίζεται ότι μέσα στον Ιούνιο θα ανέλθει στο 90%, δεδομένα που συνθέτουν σε ένα άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα με ισχυρό αποτύπωμα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και την κοινωνία της.
διαβαστε περισσοτερα

Σε Νεοχώρι, Κατοχή και Πεντάλοφο περιόδευσε ο Υπ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣε Νεοχώρι, Κατοχή και Πεντάλοφο περιόδευσε ο Υπ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης 
                                                                                                      01/06/23Συνεχίζει τις επισκέψεις του ο Υπ.Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία Θανάσης Παπαθανάσης.Επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Νεοχωρίου, Κατοχής και Πεντάλοφου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ευχαρίστησε για την τεράστια στήριξη και εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του BLOG ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, τοblog Μπαμπίνη ΙΝ εύχεται καλή δύναμη σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.    Η σκέψη μας και οι ευχές μας θα σας συνοδεύουν όλες αυτές τις  ημέρες.
Με Εκτίμηση ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ blog
διαβαστε περισσοτερα

Πάνω από 250 εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα της ΠΔΕ με τίτλο «Φλόγα Πολιτισμού»

Πάνω από 250 είναι οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τίτλο: «Φλόγα Πολιτισμού», το περιεχόμενο του οποίου παρουσιάστηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο AthensPlazaστην Αθήνα, παρουσία και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας-Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου-Ευχές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Τα παιδιά που μπαίνουν στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, τα συνοδεύουν οι ευχές όλων μας. Όσοι περάσαμε την ίδια δοκιμασία, όσοι ζήσαμε αυτή την αγωνία μέσα από την προσπάθεια των παιδιών μας, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για το τι σημαίνουν αυτές οι μέρες για τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Για να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες τους.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας ΦΩΤΕΙΝΗΣ Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΑ με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

EΓINAN ΠOΛΛA TA TEΛEYTAIA TEΣΣEPA XPONIA ΣTO ΔHMO ΞHPOMEPOY, ΣIΓOYPA ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΝΑ ΓINOYN AKOMH ΠEPIΣΣOTEPA. ME XAPA ΣYNTAΣΣOMAI ΣTO ΠΛEYPO TOY ΔHMAPXOY ΓIANNH TPIANTAΦYΛΛAKH ΔHΛΩNONTAΣ ΠAPOYΣA ΣTHN EKΛOΓIKH ΔIAΔIKAΣIA TΩN AYTOΔIOIKHTIKΩN EKΛOΓΩN THΣ 8HΣ OKTΩBPIOY.
διαβαστε περισσοτερα
Ευχές προς τους μαθητές της Γ' Λυκείου για τις Πανελλαδικές, από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Χριστίνα Τάπραντζη.

Ευχές προς τους μαθητές της Γ' Λυκείου για τις Πανελλαδικές, από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Χριστίνα Τάπραντζη.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός 1.6.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οπλιστείτε με αισιοδοξία, δύναμη, υπομονή και επιμονή παιδιά και κυνηγήστε το στόχο και το όνειρο σας. Σίγουρα η στιγμή αυτή αποτελεί ορόσημο και μία σημαντική ευκαιρία, αλλά όχι η μοναδική και αυτό να μην το ξεχνάτε ποτέ. Ευχές πολλές και στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, που δίνουν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των παιδιών αλλά και των εξετάσεων. Καλή Επιτυχία! Καλή δύναμη! Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ-ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
διαβαστε περισσοτερα
Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές.

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 1-6-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπημένα μου παιδιά. Με την ευκαιρία των Πανελλαδικών Εξετάσεων σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Η υπομονή, η επιμονή και ο κόπος που καταβάλατε θα ανταμειφτούν σε μια κρίσιμη μάχη. Ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία της ζωής σας, αλλά σίγουρα όχι μοναδικός, ούτε και τελευταίος. Με εφόδια την γνώση, την προσπάθεια, την ψυχραιμία και την τύχη, εύχομαι να επιτύχετε τους στόχους σας. Σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, δίπλα σε εσάς, τους γονείς και τους καθηγητές, σας συντροφεύουν οι ευχές και η στήριξη όλων μας. Ο δρόμος της ζωής και της επιτυχίας είναι μπροστά σας!!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................