Ανακοίνωση υποψηφιότητας Καλλιρόης (Ρούλας) Θεοφίλη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Μαχαιράς).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ρούλα σε ευχαριστώ για την διαχρονική στήριξή σου. Καλή επιτυχία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίας Παπατρέχα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Μαχαιράς).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίας Παπατρέχα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Μαχαιράς).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Γωγώ μου σε ευχαριστώ για την στήριξή σου! Καλή επιτυχία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Φώτη ΙΩΑΝ Καλλιμάνη

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Φώτη Καλλιμάνη του Ιωάννη , από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.Ο Φώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρχοντοχώρι, έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών, εργάζεται ως οικοδόμος.
διαβαστε περισσοτερα

Όταν η Πίστη Σμίγει με την Παράδοση | Πανηγύρι στο Παλαιοχώρι Ευρυτανίας(Βίντεο)

Το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο χωριό Παλαιοχώρι Ευρυτανίας, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου 2023, ήταν μια υπέροχη εκδήλωση που συγκέντρωσε κατοίκους από το χωριό και τις γύρω περιοχές για να τιμήσουν τον Άγιο Προφήτη Ηλία.
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει η Αγία Παρασκευή στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου- Πρόγραμμα εορτής

Πρόγραμμα εορτήςΤρίτη 25 Ιουλίου 2023 Ώρα 6:οο μ.μ Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίαςΤετάρτη 26 Ιουλίου 2023 Ώρα  7:00 π.μ  Όρθρος και πανηγυρική Θεια λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας.
διαβαστε περισσοτερα
O δύτης Χρ. Καρέλος διαφημίζει το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών – Τι θα γίνει στο τουρνουά «Αυθεντικό Απέραντο Γαλάζιο»

O δύτης Χρ. Καρέλος διαφημίζει το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών – Τι θα γίνει στο τουρνουά «Αυθεντικό Απέραντο Γαλάζιο»

ΠΗΓΗ.https://www.ertnews.gr22/07/23 01:49 μμΣύνταξηΓεωργία Παμπουχίδου Το “Αυthentic Big Blue”, το τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Αμοργό ταξιδεύει τον Αύγουστο στον Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας. Για τη σημαντική αυτή εκδήλωση που διαφημίζει τις ομορφιές των ελληνικών θαλασσών μίλησε στην ΕΡΤ ο αθλητής της ελεύθερης κατάδυσης Χρήστος Καρέλος.
διαβαστε περισσοτερα

Η Βιβή Δρακά, ο Χρήστος Καρέλος, ο Δημήτρης Κούμουλος και ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης, στο Υγεία και Σπορ | 22.07.2023

ΠΗΓΗ: https://www.ertecho.gr22/07/2023Βουτιά, στο απέραντο γαλάζιο και στο 1ο Authentic Big Blue West-The Ionian sea edition, με μια ανάσα, κάναμε σήμερα στην ΕΡΑΣΠΟΡ και την εκπομπή ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ, παρουσιάζοντας το μοναδικό τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης, στην Ελλάδα, που μετά την Αμοργό, θα διεξαχθεί τέλη Αυγούστου, στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!Στην συντροφιά της ΕΡΑΣΠΟΡ, η αγαπημένη συνάδελφος και φίλη, Βιβή Δρακά που είχε την έμπνευση του συγκεκριμένου αγώνα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερων καταδύσεων, Χρήστος Καρέλος, ο προπονητής του και τεχνικός διευθυντής του τουρνουά Δημήτρης Κούμουλος και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Γιάννης ΤριανταφυλλάκηςΑκούστε ΕΔΩ https://www.ertecho.gr
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Χρήστο Κολοβό από τις Φυτείες Ξηρομέρου

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Χρήστο Κολοβό από τις Φυτείες Ξηρομέρου, ο οποίος είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας, παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων τέκνων.Είναι Ταξίαρχος ε.α (Σ.Σ.Ε) Μηχανικός του Στρατού Ξηράς, με σπουδές και στο Δημοκρίτειο Πολυτεχνείο Ξάνθης, καθώς και απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) και της Σχολής Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ).
διαβαστε περισσοτερα

Την Τετάρτη η επόμενη διαδικτυακή συνάντηση για την βιοποικιλότητα στο πλαίσιο του έργου BEST

Στο πλαίσιο του έργου BEST “Addressing joint Agro- and Aqua- Biodiversity pressures Enhancing Sustainable Rural Development” («Αντιμετώπιση των κοινών πιέσεων στην Αγρο – και Υδρο – Βιοποικιλότητα, Ενίσχυση της Αειφόρου Αγροτικής Ανάπτυξης»),στο οποίοη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει ως εταίρος, δημιουργήθηκε μία Λέσχη Φιλίας με επωνυμία «Λέσχη Φίλων της Βιοποικιλότητας» και δραστηριοποιείται στις γειτνιάζουσες περιοχές της τεχνητής λίμνης Πηνειού.
διαβαστε περισσοτερα

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αντιπροσωπεία από 4 περιοχές της Κίνας – Ο Φωκίων Ζαΐμης στοχεύει στην εξωστρέφεια για την ανάπτυξη

Συνεχίζει τις επαφές με περιοχές της Κίνας έχοντας στόχο την καλύτερη δυνατή συνεργασία για τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, μετά το πρόσφατο ταξίδι του στην επαρχία Fujian, στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας και στο Πεκίνο. Αυτή τη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχθηκε στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου κυβερνητικούς εκπροσώπους από τέσσερεις πόλεις της Κίνας, ήτοι  Beijing, Hangzhou, Zhengzhou και Dalian -με επικεφαλής της αντιπροσωπείας τον LiPing, Αν, Γεν. Δ/ντη του Τμήματος Περιφερειακής Οικονομίας της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων- που παρουσιάζουν ιδιαίτερα σημαντικές οικονομικές επιδόσεις και εξωστρέφεια.
διαβαστε περισσοτερα

AHEPA CUP 2023: Μια δεκαετία επιτυχίες και "ποδαρικό" στις νέες εγκαταστάσεις!

Στην ιστορία πέρασε το τουρνουά μικτών ομάδων “AHEPA CUP 2023” Beach Volleyball tournament, που ολοκληρώθηκε επιτυχημένα με τον τελικό αγώνα την Κυριακή 23 Ιουλίου στη Ναύπακτο.
διαβαστε περισσοτερα

Δημήτρης Στρατούλης-Πυρκαγιές: υπάρχουν εγκληματικές πολιτικές ευθύνες για τις καταστροφές στο περιβάλλον και σε λαϊκές περιουσίες.

Δημήτρης ΣτρατούληςΓραμματέας ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Πυρκαγιές: υπάρχουν εγκληματικές πολιτικές ευθύνες για τις καταστροφές στο περιβάλλον και σε λαϊκές περιουσίες.
διαβαστε περισσοτερα

Πολύ υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα και νεότερες καιρικές προγνώσεις

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 στη Δυτική Ελλάδα
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι  Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, θα βρίσκονται στην κατηγορία 4 (πολύ υψηλή) σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, για την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2023, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ηλία Καρελάκη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Μαχαιράς).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ηλία μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Καλωσήρθες στην παράταξή μας. Σε ευχαριστώ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αιμιλίας Παπαστάμου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Μαχαιράς).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια την Μηλιά. Σε ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Καλή επιτυχία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου και φίλου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια που καταβάλλεται για να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής μας στον όμορφο τόπο μας.Η εκτίμηση στο πρόσωπο του Δημάρχου και η αναγνώριση των πρώτων αποτελεσμάτων της δουλειάς που έγινε την προηγούμενη τετραετία, με ώθησαν στην λήψη της απόφασης αυτής.
Με εκτίμηση
Παπαστάμου Αιμιλία (Μηλιά) του ΣταματίουΥποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Μαχαιράς
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................