Ομιλία του Θωμά Κώτσια* στο συλλαλλητήριο που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2024 στη γέφυρα της Τατάρνας ενάντια στα Πλωτά φωτοβολταϊκά στις τεχνητές λίμνες Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου, στα Φωτοβολταϊκά στους βοσκοτόπους της Βαλαώρας Αγράφων, στις Αντλησιοταμιεύσεις, στις Ανεμογεννήτριες.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟΟμιλία του Θωμά Κώτσια* στο συλλαλλητήριο που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2024 στη γέφυρα της Τατάρνας ενάντια στα Πλωτά φωτοβολταϊκά στις τεχνητές λίμνες Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου, στα Φωτοβολταϊκά στους βοσκοτόπους της Βαλαώρας Αγράφων, στις Αντλησιοταμιεύσεις, στις Ανεμογεννήτριες.


Εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Αιτωλοακαρνάνων και Ευρυτάνων σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας συγκέντρωση.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους παραβρίσκονται εδώ για να μας συμπαρασταθούν, χωρίς να είναι από την περιοχή μας.
  Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι όσοι παρευρισκόμαστε σήμερα εδώ, είμαστε για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στον νέο ξεριζωμό. Το Συλλαλητήριο είναι συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για όσους διαφωνούν με αυτό τον ξεριζωμό και δεν είναι χώρος διαλόγου και κατάθεσης απόψεων που βεβαίως είναι σεβαστές αλλά όχι από αυτό εδώ το βήμα. Γι αυτό νομίζουμε ότι ο λόγος ανήκει σε όσους συμμετέχουν ενεργά σε αυτό τον αγώνα.       Δυο πληροφορίες για τον τόπο που βρισκόμα…
διαβαστε περισσοτερα

Στις 11 Αυγούστου 2024 πανηγύρι στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

Πανηγύρι στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Χριστόδουλος Παμπλέκης" με τους: Καίτη Ράμμου, Χρυσούλα Τζαμαλή Σπύρο Κουτρουμάνο, Χρήστο Στεργίου.Σας περιμένουμε !!!
https://enmpampini.blogspot.com
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκινούν δολωματικοί ψεκασμοί για τον δάκο της ελιάς στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκινούν δολωματικοί ψεκασμοί για τον δάκο της ελιάς στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έναρξη   ψεκασμών ελαιώνων στα πλαίσια του προγράμματος δολωματικών ψεκασμών για τον δάκο της ελιάς έτους 2024 από την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 που θα γίνει στις παρακάτω Δημοτικές και Toπικές Κοινότητες :
διαβαστε περισσοτερα
check page rank