Πρόγραμμα ομιλιών Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Σήμερα Σαββάτο σε Φυτείες και αύριο σε Μύτικα.

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Συνεχίζονται οι καθαρισμοί φρεατίων και αντιπλημμυρικών καναλιών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Συνεχίζονται οι καθαρισμοί φρεατίων και αντιπλημμυρικών καναλιών.facebook.Giannis Triantafillakis
διαβαστε περισσοτερα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Τα χωριά Παπαδάτου και φυτείες επισκέφθηκε την Παρασκευή το απόγευμα κλιμάκιο υποψηφίων της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλιτση και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα πού αντιμετωπίζουν .
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδείες Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου

Κυριακή 24-9-23 στις 7μ.μ στα βλυζανα_____________________________________στο Καραϊσκάκη στις 8μ.μ 
Στο βασιλόπουλο στις 8.30μ.μ _____________________________________
Δευτέρα 25-9-23 Επίσκεψη Στο κέντρο  Υγείας Μύτικα το πρωί στις 11π.μ
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ -Γράφει ο Γιάννης Γερογιάννης

Κι οι λασπωμένες συνειδήσεις   έπνιξαν με έπαρση τον κάμπο ο που τα ξέρει όλα κάτι ψιθύρισε  κι ύστερα πέταξε ένα χαλίκι στη θάλασσα η Κοιλάδα γέμισε όνειρα.  Μάζεψαν οι γενναίοι  τα παιδάκια με βάρκες  και τα όνειρα άρχισαν να κολυμπούν και να στέλνουν μηνύματα.
διαβαστε περισσοτερα

Τον Βάρνακα και το Αρχοντοχώρι θα επισκεφθεί σήμερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας με μέλη της παράταξης το

διαβαστε περισσοτερα

Η περιοδεία του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του, στο Μύτικα(περισσότερεςφωτο)

Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ''γνώρισαν μία πραγματική  ζεστή , μοναδική  και  ανθρώπινη υποδοχή από τους Μυτικιώτες,  με το σφίξιμο του χεριού και το χαμόγελο γνήσιο και αληθινό.
διαβαστε περισσοτερα

Μία ανθρώπινη, αληθινή και ζεστή υποδοχή στο γιατρό Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στους υποψηφίους του συνδυασμού του, επιφύλαξε σήμερα ο Μύτικας.

Ημερομηνία 22.9.2023 Δελτίο τύπου Η περιοδεία του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του, σήμερα περιελάμβανε τον Μύτικα. Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του γνώρισαν μία μοναδική υποδοχή από τους Μυτικιώτες, ανθρώπινη, πραγματική και ζεστή, με το σφίξιμο του χεριού και το χαμόγελο γνήσιο και αληθινό, να αποτελούν την πιστοποίηση ότι εγκρίνουν και αποτιμούν θετικά το έργο που έγινε, ειδικά αν λάβει κανείς υπ' όψη το τι παρέλαβε αυτός ο Δήμαρχος και η ομάδα του τον Σεπτέμβριο του 2019 και σε τι κατάσταση βρίσκονταν ο Δήμος.
διαβαστε περισσοτερα

Η Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Σάββα (VIDEO)

Ο Αλέξανδρος Σάββας καλεί όλους τους δημότες να στηρίξει τη νέα παράταξη ’’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια’’ για να αλλάξει σελίδα και να προκόψει ο τόπος. https://xiromero-neamera-katharaxeria.blogspot.com
διαβαστε περισσοτερα

Η ψηφοθηρία και ο διαχωρισμός των πολιτών, βλάπτουν το Ξηρόμερο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ψηφοθηρία και ο διαχωρισμός των πολιτών, βλάπτουν το Ξηρόμερο!
Η Δημοτική Αρχή, δυστυχώς, φροντίζει με την καθημερινή πρακτική της να επιβεβαιώνει ότι δεν είναι Δημοτική Αρχή όλων των Δημοτών και συμπολιτών μας, αλλά διαχωρίζει Προέδρους Κοινοτήτων σε «ημέτερους» και μη, τιμωρώντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο τους Προέδρους, που δεν συμπορεύονται μαζί της αλλά και τους κατοίκους των Κοινοτήτων που «έκαναν το λάθος» να εκλέξουν Πρόεδρο που δεν είναι της αρεσκείας του Δημάρχου.
διαβαστε περισσοτερα

Διαφημιστικό σποτ για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, που και ο Δήμος Ξηρομέρου διαθέτει πλέον για πρώτη φορά (βίντεο).

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 22-9-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής τον Σεπτέμβριο του 2019, τέθηκε ο στόχος να αποκτήσει και ο Δήμος Ξηρομέρου, Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Η προσπάθεια που ξεκίνησε μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ευοδώθηκε και το σχολικό έτος 2023-2024, για πρώτη φορά θα λειτουργήσει στην έδρα του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία του Βουλευτή Θανάση Παπαθανάση στη Βουλή στο πλαίσιο της διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟμιλία του Βουλευτή Θανάση Παπαθανάση στη Βουλή στο πλαίσιο της διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας «για την ενίσχυση της εργασίας-Ενσωμάτωση της Οδηγίας(ΕΕ) 2019/1152 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 – Απλοποίηση ψηφιακών διαδικασιών και ενίσχυση της Κάρτας Εργασίας – Αναβάθμιση της επιχειρησιακής λειτουργίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Επιθεώρησης Εργασίας» στην Ολομέλεια.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Η σκληρή ζωή στα ορεινά χωριά της Ελλάδας | Η ιστορία του παππού Βασίλη και της γιαγιάς Βάγιας

Στο ορεινό χωριό Μάραθος της Καρδίτσας, η συνάντησή μας με τον παππού Βασίλη και τη γιαγιά Βάγια ήταν μια σπάνια ευκαιρία να ακούσουμε την αξιολάτρευτη ιστορία της ζωής τους, μια ζωή γεμάτη δυσκολίες και απρόσμενες στιγμές επιβίωσης στο χωριό τους.
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (13/2023), που εκδόθηκεσήμεραΠαρασκευή (22/09)από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και κοινοποιήθηκε από τηνΓενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τη Δυτική, την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και τη Δευτέρα θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα επηρεαστούν περισσότερες περιοχές.Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.Την Κανδήλα και τον Μύτικα επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Σάββας και μέλη της παράταξης μας

Αέρας Νίκης με μεγάλη υποδοχή επιφύλαξαν σήμερα και οι κάτοικοι του Μύτικα στην περιοδεία που έκανε ο Υπ. Δήμαρχος Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατος Δικαστικός κ. Αλέξανδρος Σάββας συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................