ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ- Μικρές παρεμβάσεις στον οικισμό Κουβαρά …

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Μικρές παρεμβάσεις στον οικισμό Κουβαρά …Κάθε ημέρα με δράση και αποτέλεσμα !
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ξηρομέρου, για τη διεθνή ημέρα της γυναίκας και για την πολυθεματική εκδήλωση/ημερίδα, με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ».

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 4-4-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ/ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ». Στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας, συνδιοργανώθηκε η πολυθεματική εκδήλωση/ημερίδα, με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ» στην παραλία (Λιμάνι) της πόλης του Αστακού, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ξηρομέρου και τον Πολιτιστικό - Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ξηρομέρου, συμμετείχε με την Πρόεδρο της κα Χριστίνα Ταπραντζή, απευθύνοντας χαιρετισμό για την σημαντική αυτή εκδήλωση και εκφράζοντας την διαθεσιμότητα της Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, προς στήριξη και βοήθεια των γυναικών του Δήμου Ξηρομέρου, παράλληλα με την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα. Περισσότερες φωτογραφίες: https://drive.google.com/drive/folders/1SPGkp2xSN5…
διαβαστε περισσοτερα

Εργασίες αποκατάστασης της διώρυγας Δίμηκου

Εργασίες για την αποκατάσταση της διώρυγας Δίμηκου ξεκινούν σύντομα, καθώς σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη. Πρόκειται για έργο σημαντικό,  που θα εκτελεστεί σε μήκος 11.500 μέτρων, στη διώρυγα η οποία αποχετεύει το υδάτινο πλεόνασμα της λίμνης Λυσιμαχείας στον ποταμό Αχελώο.
διαβαστε περισσοτερα

Σημαντική ανταπόκριση στις εκδηλώσεις Πολιτισμού της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης  πραγματοποίησαν   εκδηλώσεις πολιτισμού·  τιμής ένεκεν για τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Παντελή Μπουκάλα με τίτλο «Το Μεσολόγγι στα δημοτικά τραγούδια και στα απομνημονεύματα των αγωνιστών», με τη συμμετοχή των μελών του Πανηγυρικού Συλλόγου, «ο Άη Συμιός», καθώς και μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου 2023 με τίτλο «Ελευθερία»,  την Κυριακή στις 2 Απριλίου  του 2023 .
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΣΧΑ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, την δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε θεωρεί αναγκαία όσο ποτέ τη βοήθεια σε όσους πραγματικά τη χρειάζονται.Για αυτό λοιπόν, την Πέμπτη6 Απριλίου και την Παρασκευή 7 Απριλίου από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ. στο Στέκι του Συλλόγου θα συγκεντρώσει χρήματα και  τρόφιμα προκειμένου να τα διανείμει σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.Παρακαλεί πολίτες, επιχειρήσεις και όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν, γιατί…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα
Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 5 Απριλίου 2023.

Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 5 Απριλίου 2023.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 4.4.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 4 Απριλίου, στις 07:30 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης. Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι για πρώτη φορά τις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Δεξιά στην ιστοσελίδα το…
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ. Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης.

ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ Ρόδα η ζωή, γυρίζειτρέχει και δε σταματάμία πάνω, μία κάτωκάνει κι ένα σαματά!Κάποτε τα βρίσκεις σκούραστα γρανάζια της ζωήςκαι βυθίζεσαι, νομίζεις,προς τα έγκατα της γης.Όμως μην απελπίζεσαικαθόλου μη φοβάσαιποτέ να μην τα παρατάςαισιόδοξος, βρε, να ’σαι.Πάντα υπάρχει ένας φίλοςπάνω του να στηριχτείςόπως και εσύ μια μέραθα του συμπαρασταθείς.Στο μυαλό και στην καρδιά σουτύπωσέ το αυτό καλάχρήμα, μπίζνες, επενδύσειςδευτερεύοντα είναι αυτά.Για τον άνθρωπο το ασήμιτο διαμάντι κι ο χρυσόςείναι ο καρδιακός ο φίλοςκι η φιλία θησαυρός.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................