ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗ- Πρωτομαγιά-Μια μέρα με διπλή όψη, διπλό νόημα και διπλή σημασία.

Μια μέρα με διπλή όψη, διπλό νόημα και διπλή σημασία.Σήμερα περισσότερο από ποτέ μπορούμε να καταλάβουμε τη σημασία μίας ανθρωπότητας που θα ζει και θα εργάζεται σε συνθήκες ισότητας και δικαιοσύνης, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.
Καλή Πρωτομαγιά σε όλους!

ΠΗΓΗ:facebook
διαβαστε περισσοτερα

Την μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση στον Ορεινό Βάλτο των τελευταίων 10ετιών πέτυχε ο Σπηλιος Λιβανός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                     Αθήνα 01/05/2023Την μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση στον Ορεινό Βάλτο των τελευταίων 10ετιών  πέτυχε ο Σπηλιος ΛιβανόςΟ π. Υπουργός, μεταξύ άλλων, δήλωσε στην πολυπληθή και με πρωτοφανή δυναμική εκδήλωση στο Χαλκιόπουλο:“Πρωταρχικός μου στόχος η οικονομική-αγροτική & κτηνοτροφική, περιβαλλοντική και κοινωνική ανάπτυξη του ορεινού Βάλτου. Στηρίζω τις ορεινές περιοχές του τόπου μας με έργα και πράξεις! ”
διαβαστε περισσοτερα

Γενική -Τακτική, Απολογιστική- Συνέλευση- Του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Προδρομιτών Ξηρομέρου ''Ο Άγιος Ιωάννης''

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρομιτών Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας '' ο Άγιος Ιωάννης '' καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε Γενική -Τακτική, Απολογιστική- Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου μας (Αθήνα Πατησίων 5 )την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00Θέματα Γενικής Συνέλευσης:
διαβαστε περισσοτερα

Δυναμική συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στη Βόνιτσα

Δελτίο Τύπου
    Δυναμική συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στη Βόνιτσα
                                                                                   01/05/23

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης, πραγματοποίησε την Κυριακή, 30 Απριλίου, ομιλία στη Βόνιτσα.Ο κ. Παπαθανάσης συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην ομιλία του τονίζοντας ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Πρόγραμμα υποψηφίων 2-5 έως 7-5

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................