Αλέξανδρος Σάββας-Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Βασίλη Τσιάρα κτηνοτρόφο .

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Βασίλη Τσιάρα κτηνοτρόφο . Ο Βασίλης, εκτός των άλλων, ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες στην περιοχή Ρίβιο Ξηρομέρου της Τ.Κ. Παπαδάτου .
Ο Βασίλης είναι απόφοιτος Νοσηλευτικής και τραυματολογίας καθώς και πληροφορικής Ένας άνθρωπος πάνω απ όλα συνειδητοποιημένος νέος για την ευθύνη που πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο της απομόνωσης και την απουσία αναπτυξιακού πλάνου για το δήμο μας. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης του να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Φίλε Βασίλη, μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά . Σ ευχαριστώ από καρδιάς !
https://xiromero-neamera-katharaxeria.blogspot.com/2023/05/blog-post_30.html
διαβαστε περισσοτερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ - Μονοήμερη εκδρομή στις 02-07 στα Ζαγοροχώρια

Περιβαλλοντικός Χρυσοβίτσας
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αρσινόης Χουλιαρά με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ: facebookΑρσινόη ΧουλιαράΑγαπητοί συνδημότες.Θα ήθελα να σας κάνω γνωστό, ότι αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια τοπική σύμβουλος για την Κοινότητα Αστακού με τον συνδυασμό του. Την τελευταία τετραετία έγινε μια προσπάθεια από την Δημοτική Αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκη και μπήκαν οι βάσεις για την αντιμετώπιση των πολλαπλών χρόνιων προβλημάτων. Το έργο αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερους και πιο εντατικούς ρυθμούς. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να εξαλείψουμε αυτά που μας κρατάνε πίσω. Στην προσπάθεια αυτή θα ήθελα να συμβάλλω και εγώ ως άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε, εργάστηκε και αποφάσισε να μείνει στον τόπο του. Ζητώ την στήριξη σας .
Με εκτίμηση Αρσινόη Χουλιαρά του Σταματίου
διαβαστε περισσοτερα

Διοργάνωση 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023''.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 30/5/2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διοργάνωση 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023''. Πρoχωρούν οι διαδικασίες για την διοργάνωση του 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023", ενός καταδυτικού αγώνα με συμμετοχές αθλητών απ´ όλο τον κόσμο, πασίγνωστων στην ελεύθερη κατάδυση. Ο αγώνας έχει ως έμπνευση την γνωστή εμβληματική κινηματογραφική ταινία ''Απέραντο Γαλάζιο'' του Λυκ Μπεσόν, με τους γνωστούς ηθοποιούς Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό και Ροζάνα Αρκέτ. Η διοργάνωση έχει την αδειοδότηση της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΟΥΔΑ http://www.eoyda.gr/ και της παγκόσμιας ομοσπονδίας CMAS https://www.cmas.org/ Η διοργάνωση του 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023", θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μύτικα, Καλάμου, Μεγανησίου και Π…
διαβαστε περισσοτερα

Εγκρίθηκε το έργο Περιφέρεια 4.0

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο το καινοτόμο έργο «Η 4Η Βιομηχανική Επανάσταση στην Κεντρική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση – Πιλοτική Εφαρμογή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Περιφέρεια 4.0)» κατόπιν μακράς προετοιμασίας και στρατηγικού σχεδιασμού που ξεκίνησε με κοινή πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, Μ. Σταυριανουδάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φ. Ζαΐμη.
διαβαστε περισσοτερα

Αίτημα της ΠΔΕ προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την καταβολή 3,8 εκ. ευρώ, προκειμένου να καταβληθούν πληρωμές δικαιούχων σε δράσεις του ΠΑΑ

Αίτημα για τη διάθεση πιστώσεων ύψους 3,8 εκ. ευρώ κατέθεσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου οι πληρωμές δικαιούχων δύο δράσεων να συνεχιστούν απρόσκοπτα.
διαβαστε περισσοτερα

Λ. Δημητρογιάννης: «Διαρκής μας στόχος η καθιέρωση των δικών μας Δρόμων του Νερού»

Με την ενεργό συμμετοχή και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προγραμματίζονται εκδηλώσεις και δράσεις ανάδειξης και προβολής των νερών της Αιτωλοακαρνανίας, που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο σε διάφορες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.
διαβαστε περισσοτερα
Υποχρέωση ιδιοκτητών για καθαρισμό οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο από 1-5-2023 έως 31-10-2023.

Υποχρέωση ιδιοκτητών για καθαρισμό οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο από 1-5-2023 έως 31-10-2023.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός 30.5.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την αποτροπή πυρκαγιάς μέσα σε κατοικημένες περιοχές, οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών, υποχρεούνται, μέχρι την 30η Απριλίου εκάστου έτους, να προβαίνουν σε καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους προς αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της. Ο καθαρισμός περιλαμβάνει:
διαβαστε περισσοτερα
Απαγορεύσεις αντιπυρικής περιόδου από 1-5-2023 έως 31-10-2023.

Απαγορεύσεις αντιπυρικής περιόδου από 1-5-2023 έως 31-10-2023.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Αστακός 30.5.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας γνωρίζουμε ότι κατά την Αντιπυρική Περίοδο που διαρκεί από την 1η Μαΐου 2023 έως 31η Οκτωβρίου 2023. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι Πάσα χρήση πυρός λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, σε: 1. Δάση και Δασικές εκτάσεις. 2. Χορτολιβαδικές εκτάσεις, βραχώδεις πετρώδεις εκτάσεις που βρίσκονται σε πεδινά εδάφη, σε ανώμαλα εδάφη και σε λόφους. 3. Επίσης απαγορεύεται η καύση αγροτικών εκτάσεων από 1-5-2023 μέχρι και 31-10-2023. Εάν αντιληφθείτε μια πυρκαγιά: Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ. 199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για:
- την τοποθεσία και το ακριβές σημείο που βρίσκεστε,
- την τοποθεσία, το ακριβές σημείο και την κατεύθυνση της πυρκαγιάς,
- το είδος της βλάστησης που καίγεται. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδες ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, στο Δήμο Ναυπακτίας

Σε συνέχεια των ημερίδων ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής, που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή των ημερίδων για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με τη διεξαγωγή των επόμενων δύο ημερίδων στο Δήμο Ναυπακτίας, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Απώτερος σκοπός, η στήριξη και η καθοδήγηση των ωφελούμενων ΤΕΒΑ, προς τη διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και προαγωγής της ψυχικής τους υγείας. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, δύο ημερίδες στην Αίθουσα «Ναυπακτία» στο Λιμάνι της Ναυπάκτου:
διαβαστε περισσοτερα

ψήφισμα της ΟΠΣΥΞ για την απώλεια του συμπατριώτη μας από το ΔΡΥΜΟ - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΜΗ.

ΑΡ. Πρωτ. 27           Αθήνα 30/05/2023

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΟΠΣΥΞ, με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συμπατριώτη μας Νικολάου Τσάμη, από το Δρυμό του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, ο οποίος έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι που δεν έχει γυρισμό σε ηλικία 97 ετών.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΒ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Νίκου Τσάμη από τους τελευταίους μαχητές του ΕΛΑΣ στη μάχη της Αμφιλοχίας

ΚΟΒ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Νίκου Τσάμη από τους τελευταίους μαχητές του ΕΛΑΣ στη μάχη της Αμφιλοχίας.Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετάμε τον σ. Νίκο Τσάμη παλαίμαχο κομμουνιστή και από τους τελευταίους μαχητές του ΕΛΑΣ στη μάχη της Αμφιλοχίας.
διαβαστε περισσοτερα

Τον Αύγουστο, στην πλατεία της Κατούνας η παρουσίαση του βιβλίου «ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΚΟΥΤΙΒΗΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΠ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΗΓΗ: facebookΚουτιβής ΕυάγγελοςΤον Αύγουστο, στην πλατεία της Κατούνας θα γίνει η παρουσίαση του πιο πρόσφατου από τα επτά βιβλία μου«ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΔΕΩΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΧΙΝΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΚΟΥΤΙΒΗΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΠ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................