ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ :Αστακός -Τουρισμός με σκουπίδια

Όταν δεν είσαι ικανός να λύσεις ένα πρόβλημα και η λύση η η βοήθεια  σου  προσφέρετε από  κάποιον η κάποιους  άλλους, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι τον ευχαριστήσεις δημόσια (είτε είσαι φυσικό πρόσωπο είτε οργανισμός είτε σύλλογος είτε φορέας δημόσιος η ιδιωτικός)-φυσικά ο τρόπος και η μέθοδος που θα επιλεγεί  ποικίλει ανάλογα το ποιος είσαι.
διαβαστε περισσοτερα

O Σπήλιος Λιβανός στη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ

Δήλωση Σπήλιου Λιβανού, Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και νέου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ:
«Με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ. Με σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα θα ασκήσω το έργο μου στον ναό της Δημοκρατίας, στοχεύοντας αλλά και προσβλέποντας σε ένα διαφορετικό πολιτικό και κοινοβουλευτικό πολιτισμό με στόχο η Βουλή να ανακτήσει και πάλι τον ρόλο που της αρμόζει.»
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΛΑΙΡΟΣ :Κυριακή 11 Αυγούστου 2η Βαρκαρόλα

Την Κυριακή 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Βαρκαρόλα στην παράλια της Παλαίρου.
Σας περιμένουμε 
Σύλλογος των απανταχού Παλαιριωτών " Η 
Κεχροπούλα "
διαβαστε περισσοτερα

5η συναντηση (CAMP) ομαδων TAEKWONDO στον ΑΣΤΑΚΟ

Για μια ακόμη φορά ο Αστακός  γίνεται ο τόπος συνάντησης  του ανοιχτού campTaekwondo  με συλλόγους από όλη την Ελλάδα παράλληλα δε και με συμμετοχή της Αλβανίας. Συνδιοργανωτής του τουρνουά αυτού όπως πάντα  ο Αθλητικός Σύλλογος ''ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ'' του Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

Αφιέρωμα -Κωνσταντίνος Χατζόπουλος 1868 – 1920

Ποιητής, πεζογράφος, ιδεολόγος του σοσιαλισμού και υπέρμαχος του δημοτικισμού. Υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες των ελληνικών γραμμάτων. Ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 11 Μαΐου του 1868. Ήταν το πρώτο από τα επτά παιδιά του κτηματία Ιωάννη Χατζόπουλου και της Θεοφανίας Στάικου, που προερχόταν από μεγάλη οικογένεια κοτσαμπάσηδων, πολλά μέλη της οποίας ήταν Φιλικοί και αγωνιστές του 1821. Αδελφός του ήταν ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης Δημήτριος Χατζόπουλος (1872-1936).
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Θαλαμηγός αγκυροβόλησε στο Λιμάνι του Αστακού

Η εντυπωσιακή  Θαλαμηγός με όνομα PALAMA, εγγεγραμμένο με IMO: 9458717, MMSI: 209230000 είναι Yacht. Πλέει υπό σημαία Cyprus.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................