ΚΚΕ_Ν.Παπαναστάσης_ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Τομεακή Οργάνωση ΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΝα μη δείξουν καμία εμπιστοσύνη οι στρατιωτικοί στα κόμματα που είναι δεσμευμένα σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕΤο νομοσχέδιο για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα μείνει στην ιστορία για όσα δεν περιλαμβάνει, τόνισε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής.
διαβαστε περισσοτερα

Διαβούλευση για την εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεωνστην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει συνάντηση εργασίας με θέμα Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ & ΟΧΕ - ΒΑΑ), στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. στη Πάτρα, στο Πολιτιστικό Πολυχώρο Παλαιά Σφαγεία (Ακτή Δυμαίων 84).
διαβαστε περισσοτερα

Στο Βερολίνο για την έκθεση FRUIT LOGISTICA τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης

Στην έκθεση FRUIT LOGISTICA που ξεκινάει αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Βερολίνοσυμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.
Το περίπτερο της Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί έξι επιχειρήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν φρέσκα φρούτα & λαχανικάτης Ολυμπιακής Γης στην γερμανική αγορά και όχι μόνο. Συγκεκριμένα στην FRUIT LOGISTICAσυμμετέχουν περισσότεροι από 1990 εκθέτες από 87 χώρες και αναμένεται να την επισκεφθούν περισσότεροι 40.000 επισκέπτες.Προκειμένου να προετοιμαστούν οι συμμετέχοντες για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της αγοράς που απευθύνονται συμμετείχαν σε ένα προπαρασκευαστικό webinarστο οποίο έδωσαν κατευθύνσεις ειδικοί με γνώσεις για τη γερμανική αγορά, τη λειτουργία των μεγάλων εκθέσεων και του μάρκετινγκ. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης ταξίδεψαν στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση SIAL, όπου έλαβαν μέρ…
διαβαστε περισσοτερα

Ισχυρό μήνυμα εξωστρέφειας με την συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους  Έλληνες καταναλωτές  και τους επιχειρηματίες του χώρου, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξαγωγική τους δραστηριότητα είχαν έντεκα επιχειρήσεις με την συμμετοχή τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  κατά την διάρκεια  της  9ης Έκθεσης  Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που πραγματοποιήθηκε στις 4-6 Φεβρουαρίου 2023 στο Mediterranean Exhibition Center (MEC Παιανίας), στην Αθήνα.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΥΡΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΥΡΙΑΘέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού στη γείτονα Τουρκία και στη Συρία. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές οφείλουμε ως λαός που πιστεύει στην αλληλεγγύη να δείξουμε τη συμπαράστασή μας στους δυο δοκιμαζόμενους λαούς. Το έχουμε κάνει και πάλι στο παρελθόν και θα το κάνουμε και πάλι όποτε χρειαστεί.
διαβαστε περισσοτερα

Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού
Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 03-02-2023, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που
αναφέρονται στην εξέλιξη του καιρού για την Τρίτη (07/02/2023) και την Τετάρτη
(08/02/2023). Το επικαιροποιημένο έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, πιο αναλυτικά αναφέρει:
διαβαστε περισσοτερα

Επιτροπή Αγώνα. ΔΤ για Βουλευτές Αιτ/νίας ΝΔ.

Υπερ πάντων… το κόμμα.
7/2/2023ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με δεδομένη την στοχευμένη, και απαξιωτική για την κοινωνία συμπεριφορά του κόμματος της Ν.Δ, και σε κεντρικό επίπεδο, σε ότι αφορά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για την ίδρυση της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας και με αφορμή την κομματική εκδήλωση - Κοπή Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ που έγινε στις 04/02/23, η Επιτροπή Αγώνα επισημαίνει τα παρακάτω:
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

Πηγή. https://www.dimosxiromerou.grΗμερομηνία 7-2-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ, συγκεντρώνει στα 3 ΚΕΠ (Αστακού - Κανδήλας - Φυτειών) είδη πρώτης ανάγκης, όπως κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και την Συρία. Από σήμερα ημέρα Τρίτη έως και την Πέμπτη και ώρες 8:00 - 14:00. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας.

Πηγή σελίδα Facebook. Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Ο Δήμος Ξηρομέρου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ συγκεντρώνει στα 3 ΚΕΠ (Αστακού -Κανδήλας -Φυτειών ) είδη πρώτης ανάγκης , όπως κουβέρτες ,παπλώματα ,σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και την Συρία .
Από αύριο ημέρα Τρίτη έως και την Πέμπτη και ώρες 8:00 -14:00 . Εκ του Δήμου Ξηρομέρου



διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................