Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στη συνάντηση φίλων στο café bar Route 60,στην παραλία Αμφιλοχίας.

‘’Σας προσκαλώ στη συνάντηση φίλων στο café bar Route 60 στην παραλία Αμφιλοχίας την Τετάρτη 17/05 και ώρα 19:00 μ.μ.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να σας δω από κοντά.’’Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας!#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!
διαβαστε περισσοτερα

O Σπήλιος Λιβανός-Για την εκλογή του Φρέντυ Μπελέρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                 Αθήνα 1505/2023Σπήλιος Λιβανός : O Σπήλιος Λιβανός, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση του Alpha για τη φυλάκιση του εκλεγέντος, πλέον, Δημάρχου Χειμάρας Φρέντυ Μπελέρη από την αλβανική κυβέρνηση.Αποσπάσματα από τη συνέντευξη 
διαβαστε περισσοτερα

Διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Αστακού, με την σχολική εφημερίδα του ''Έκτακτο Παράρτημα''.

ΑΠΟ.mytikaspress.Στις 5 Απριλίου 2023, σας ενημερώσαμε για την κυκλοφορία του 1ου φύλου της σχολικής εφημερίδας ''Έκτακτο Παράρτημα'' του Δημοτικού Σχολείου Αστακού (δείτε εδώ). Σήμερα σας ενημερώνουμε, ότι όπως κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα ο εκπαιδευτικός κ. Βασίλειος Ζαγκότας, η σχολική εφημερίδα ''Έκτακτο Παράρτημα'' του Δημοτικού Σχολείου Αστακού, έλαβε το 1ο βραβείο (το έχει ξαναπάρει), στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Εφημερίδας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλη την σχολική κοινότητα του Δημοτικού Σχολείου Αστακού, στους μαθητές, στη Διεύθυνση του Σχολείου, στο Σύλλογο Διδασκόντων, στους υπεύθυνους καθηγητές του project σχολική εφημερίδα, στους γονείς.
διαβαστε περισσοτερα

Γιώργος Παληγεώργος - Υποψήφιος Βουλευτής Αιτ/νιας -ΜέΡΑ 25 -ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ- Η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής μας αποτελεί στόχευση .

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΗ ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής μας αποτελεί στόχευση .Η προσβασιμότητα αποτελεί προϋπόθεση για την αξιοποίηση των μνημείων της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα

Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το Υπουργείο Εξωτερικών για να ηγηθεί η ΠΔΕ της Μακροπεριφέρειας Μεσογείου

«Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε και να συντονίσουμε όλους τους φορείς, από την Ευρώπη και την Ελλάδα, ώστε να τεθούμε επικεφαλής της δημιουργίας ενός μόνιμου οργάνου διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων στην Μεσόγειο. Είμαστε  βέβαιοι πως μέσα από τη δημιουργία της Μακροπεριφέρειας της Μεσογείου, τα  θετικά αποτελέσματα θα είναι πολλά για τον τόπο μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, μιλώντας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα Δευτέρα 15 Μάϊου 2023 για την προοπτική συγκρότησης της Μακροπεριφέρειας της Μεσογείου, στην οποία θα μετέχουν όλες οι Περιφέρειες που «βρέχονται» από τη Μεσόγειο είτε είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε όχι.
διαβαστε περισσοτερα

Για πρώτη φορά η Δυτική Ελλάδα συμμετείχε στο TBEX Europe 2023, το μεγαλύτερο γεγονός δικτύωσης για travel bloggers

Για πρώτη φορά η Δυτική Ελλάδα συμμετείχε στο TBEX Europe 2023, το μεγαλύτερο γεγονός δικτύωσης για travel bloggers
Στο TBEX Europe 2023, το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, travel bloggers, δημιουργούς διαδικτυακών σελίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα από 8 έως 11 Μαΐου, συμμετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Eπίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στο Αστυνομικό Τμήμα και στον Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥEπίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στο Αστυνομικό Τμήμα και στον Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου.Με τον Διοικητή κο Κυρίτση Παναγιώτη και τους αστυνομικούς, τους ανθρώπους της καθημερινής δράσης και του καθήκοντος συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης, επισκεπτόμενος το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.Όπως δήλωσε ο κ.Παπαθανάσης:
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στο Αγρίνιο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ,για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στο Αγρίνιο.
«Τώρα ξέρουμε, έχουμε πείρα, δε θα ξεγελαστεί ξανά ο λαός. “Σωτήρες” δεν υπάρχουν, μόνοι τους και όλοι μας, τώρα ΚΚΕ!»Ο κ. Τσίπρας και από το Αγρίνιο αναμάσησε τα γνωστά πλέον διλήμματα για να ντύσει το αφήγημα της «προοδευτικής» κυβέρνησης συνεργασίας για την επόμενη μέρα των εκλογών, φτάνοντας στο σημείο, σαν να απευθυνόταν σε λωτοφάγους, να καταγγέλλει την εργασιακή ζούγκλα, τις συνθήκες ακρίβειας και ενεργειακής φτώχειας, τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και άλλα πολλά.
διαβαστε περισσοτερα

Πενταήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με διοργανωτή τη Κοινότητα Αστακού.

Πενταήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με διοργανωτή τη Κοινότητα Αστακού.
Ημερομηνία 10-5-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ Κοινότητα Αστακού διοργανώνει πενταήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, στις 30 Αυγούστου 2023.Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 370,00 ευρώ.Διαφορά μονόκλινου: 170,00 ευρώ.Περισσότερες πληροφορίες: Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού κα Αρετή Γριτσίπη: 6970464135.Σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο ΚΡΑΛΛΗΣ CHAR-MA TRAVEL SERVICES.
διαβαστε περισσοτερα

Το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού, στο 18ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Θέρμο (φωτογραφίες και videos).

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες, για τα videos και το ωραίο θέμα, εκεί που πρέπει.
Με μία εξαιρετική συμμετοχή στο 18ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, σήμερα Κυριακή 14 Μαίου, το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού, χόρεψε εκπροσωπώντας με απόλυτη επιτυχία τον Αστακό και τον Δήμο Ξηρομέρου ευρύτερα, παραδοσιακούς χορούς από τις Κυκλάδες και την Εύβοια.
διαβαστε περισσοτερα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Φίλες και φίλοι,Φθάνοντας στην τελευταία εβδομάδα πριν τις βουλευτικές εκλογές της 21ης του Μάη σας καλώ στην κεντρική μου προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο, την Τρίτη 16/5 και ώρα 8 το βράδυ στον πεζόδρομο Βότση (πλησίον ΔΗΠΕΘΕ). Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη Δανάη Παπαδοπούλου και το συγκρότημα της.  Σας περιμένω όλους και όλες .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................