ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ..!! Γράφει ο Παναγιώτης Ηλ.Χολής

ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ..!!Με αφορμή την ανάρτηση μου για την καταστροφή μεγάλων ελαιόδεντρων, μου τηλεφώνησαν αρκετοί συμπολίτες μου σοκαρισμένοι να μάθουν περισσότερα.
διαβαστε περισσοτερα

Νέο Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ατ/νων Νέας Σμύρνης.Πρόεδρος η Αγγελική -Γκέλυ Ταπραντζή

Πηγή.Σελϊδα fb Αχελώος Πολιτιστικός Σύλλογος.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου τη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

https://www.dimosxiromerou.grΑστακός, 21.2.2024Αριθ. πρωτ: 49 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την εικοστή ογδόη (28η) του μηνός Φεβρουαρίου, του έτους 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Τα αγροδιατροφικά προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση«Greek Cultural & gastronomic week» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Τα αγροδιατροφικά προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση«Greek Cultural & gastronomic week» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Στην έκθεση με τίτλο «Greek Cultural & gastronomic week» που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου και την υποστήριξη του Λυκείου Ελληνίδων Βρυξελλών, συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προβάλλοντας τα αγροδιατροφικά προϊόντα από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία.
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα για πρώτη φορά στη BIOFACH, τη μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών προϊόντων του κόσμου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα για πρώτη φορά στη BIOFACH, τη μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών προϊόντων του κόσμου
Στη Νυρεμβέργη, στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων BIOFACH, έλαβε μέρος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 2.700 εκθέτες και την επισκέπτονται πάνω από 45.000 ενδιαφερόμενοι από 130 χώρες του κόσμου.
διαβαστε περισσοτερα

ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ

Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αττικής – Πειραιά  «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ»Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σας προσκαλεί  στον ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24-2-2024, ώρα προσέλευσης 21:30, στο κέντρο διασκέδασης "ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ"Τριπόλεως & Ανδριανοθύρων 1, Δάφνη Τηλ.: 2109737465.Τ ι μ ή  π ρ ό σ κ λ η σ η ς  25€Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες μενού με ορεκτικά, σαλάτα, ποικιλία τυριών,τζατζίκι, τυροκαυτερή, κυρίως πιάτο (χοιρινή μπριζόλα με πατάτες φούρνου και ρυζότο),  κρασί λευκό και αναψυκτικά απεριόριστα.Λαϊκοδημοτική ορχήστρα, με πλούσιο πρόγραμμα διασκέδασης,για κάθε γούστο και προτίμηση.Συγχωριανές, συγχωριανοί, φίλες και φίλοι, σας περιμένουμε να είστε μαζί μας, αυτή την ξεχωριστή βραδιά, για να γίνουμε  μια μεγάλη παρέα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, όπως αξίζει στον δραστήριο σύλλογό μας .
Περισσότερες πληροφορίες – κρατήσεις:Ευάγγελος Τσιούνης: 6977911144Δημήτρης Κουτσιούμπας: 6971797602
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ : ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ-Γράφει -Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Γράφει -ΣχολιάζειΟ ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣΠριν από 10 ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Φερβρουαρίου είχα δημοσιεύσει πληροφορίες και σχόλια που αφορούσαν την Δημοτική περιουσία  και την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να διεκδικήσει, επιτέλους, εκτάσεις που έχουν περιέλθει, με δικαστικές αποφάσεις, στο Δήμο. Μιλάμε για  περίπου 5000 στρέμματα, που βρίσκονται στο παράκτιο μέτωπο Αστακού και ορίων Βελάς και τα οποία το Ελληνικό Δημόσιο θεωρεί ιδοκτησία του ενώ τα διαχειρίζεται μέσω του Δασαρχείου και χωρίς ουδεμία συμμετοχή του Δήμου.Η εν λόγω έκταση είχε αποδοθεί  από το Εφετείο Πατρών το 1999 στις τότε Κοινότητες Αστακού, Καραισκάκη και Βασιλόπουλου. Ωστόσο, το Ελληνικό Δημόσιο άσκησε κατά της Απόφασης Αναίρεση στον Άρειο Πάγο, η οποία όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν συζητήθηκε γιατί ούτε το Δημόσιο αλλά ούτε ο Δήμος επεδίωξαν την συζήτησή της.
διαβαστε περισσοτερα

Επερωτήσεις για την αξιοποίηση της λίμνης Πηνείου, το Περιφερειακό σχέδιο ανάπτυξης και τη διαδικασία εισαγωγής ατόμων στις ψυχιατρικές κλινικές κατόπιν εισαγγελικών εντολών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


08/02/2024

Επερωτήσεις για την αξιοποίηση της λίμνης Πηνείου, το Περιφερειακό σχέδιο ανάπτυξης και τη διαδικασία εισαγωγής ατόμων στις ψυχιατρικές κλινικές κατόπιν εισαγγελικών εντολών 



Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα, αναδεικνύει τρία σημαντικά ζητήματα, τα οποία θα συζητηθούν υπό τη μορφή επερωτήσεων, στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛ.ΧΟΛΗΣ.ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ. Μεταφυτέψτε άμεσα τα ελαιόδεντρα.

ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ. Μεταφυτέψτε άμεσα τα ελαιόδεντρα. Συντοπίτες μου, λόγο της επαγγελματικής μου εμπειρίας, με ενημέρωσαν για το ξερίζωμα και καταστροφή μεγάλων έως και οριακά αιωνόβιων ελαιόδεντρων σε χωράφια ιδιοκτησίας του δήμου Ξηρομέρου, ώστε εκεί να γίνουν τα έργα του βιολογικού καθαρισμού των οικισμών Κανδήλας - Μύτικα - Βάρνακα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................