Ο Δήμος Ξηρομέρου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αστακού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου. Την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Δημήτριος Τέγας.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ::Επίσημα τέλος ο Ματζουράκης

Η είδηση της αποχώρησης του Γιάννη Ματζουράκη από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την πορεία της ομάδας, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Η προσφορά του στον Παναιτωλικό ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε. Ευχόμαστε το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικός υπεύθυνος για την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και θα ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε ο Παναιτωλικός να επανέλθει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.
Ο κ. Ματζουράκης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, έκανε την εξής δήλωση: «Ήρθα στον Παναιτωλικό έχοντας ξεχωριστή εκτίμηση στον πρόεδρο, τους συνεργάτες του, την ομάδα και τον κόσμο της. Κλείνω σήμερα τη συνεργασία μαζί της, έχοντας ακριβώς την ίδια εκτίμηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Φεύγω με τις πιο ωραίες αναμνήσεις κρατώντας στιγμές που λίγε…
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΄΄ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ΄΄κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος΄΄ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ΄΄ σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 21/1 και ώρα 6:00 μμ. στην αίθουσα του δημαρχείου.

Σας περιμένουμε!
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία και με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ) 1829-1944 του Νικολάου Χαρ. Τέλωνα

Με παρουσία πολυπληθούς κοινού πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στη Στοά του βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου η παρουσίαση του βιβλίου ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ) 1829-1944 του Νικολάου Χαρ. Τέλωνα. Από τη Δημοτική βιβλιοθήκη Αμφιλοχίας (Κ.Ε.ΚΑ.Δ.Α) και την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε)
διαβαστε περισσοτερα

Εκοιμήθη ο εφημέριος της Χρυσοβίτσας Παπα Φώτης Χατζής

Ο Παπαφώτης ήταν αγαπητός σε όλο το Ξηρόμερο και ήταν εφημέριος στην Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου για πολλά χρόνια. Εκημήθη χθες Δευτέρα 16/1/2017 και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τρίτη 17/1/2017  το μεσημέρι στην Χρυσοβίτσα στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του
διαβαστε περισσοτερα
check page rank