VIDEO " Φουσκωμένο " το ποτάμι στη Νήσσα.

´Αγριος πολύ ο χειμώνας με βροχές και καταιγίδες στα χωριά μας,χωρίς κρύα και παγωνιά,ευτυχώς μόνο βροχές αλλά πολλές βροχές ,πολύ νερό. Στο βίντεο ένα μικρό δείγμα από τις τελευταίες νεροποντές στο ποτάμι της Νήσσας.
διαβαστε περισσοτερα

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Φλόριντα: Τιμώμενη πόλη το Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ)

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε, για ακόμα μια χρονιά, η παραλιακή λεωφόρος Δωδεκανήσου στο Τάρπον Σπρίνγκ της Φλόριντα που γιόρτασε αυτή την Κυριακή με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι γνωστή και ως το «χωριό», λόγω του έντονα ελληνικού παραδοσιακού χαρακτήρα της. Ο καυτός ήλιος μαζί με τα γαλανά νερά και τα σταθμευμένα καΐκια που βρίσκονταν κατά μήκος της παραλιακής οδού, δημιούργησαν την εντύπωση μιας πραγματικά νησιωτικής εικόνας, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες ομογενείς ανέμιζαν γαλανόλευκες και αμερικανικές σημαίες μπροστά από τις διάσπαρτες ελληνικές επιχειρήσεις της περιοχής. Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ:Σχολική Γιορτή 25ης Μαρτίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ :Πρόσκληση συμμετοχής στην Επιτροπή Διαβούλευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Δημότες, Φορείς, Σύλλογοι, Οργανώσεις του Δήμου, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο θεσμό της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης να εκφράσουν εγγράφως τη βούληση τους έως και την Κυριακή 01.4.2018 , στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου στον Αστακό και στον υπάλληλο Γερόλυμο Σωτήριο. Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης αποτελείται από εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας, όπως:
διαβαστε περισσοτερα

Συνεχίζονται οι σπιρομετρήσεις από τη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας .Στο Αγρίνιο - ημέρα Πέμπτη 22/03, 10.00 πμ-13.30 μμ, 9.30 πμ-13.00 μμ, στο χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αγρινίου Περιχώρων.

Συνεχίζονται οι σπιρομετρήσεις από τη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Παρέμβαση στον γενικό πληθυσμό.
διαβαστε περισσοτερα

Εορτές Εξόδου 2018 : Αφιέρωμα στο Κλέφτικο τραγούδι Από την Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου

Η Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου, συμμετέχοντας στις Εορτές Εξόδου 2018, παρουσίασε ένα αφιέρωμα στο κλέφτικο τραγούδι, ένα ιδιαιτέρως δημοφιλές κομμάτι της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, εμπνευσμένο από τους αγώνες των Ελλήνων, κατά την Επανάσταση του 1821. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΟΥΝΑ: ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ "ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΩΩΝ

Σε τούτον εδώ τον Ιερό χώρο του Ξηρομέρου, τούτη την Ιερή μέρα, για 8η φορά διοργανώνεταιφέτος το προσκλητήριο ηρώων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποτίσουμε ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους αφανείς ήρωες της δικής μας γης που τηνπότισαν με το αίμα τους, ορμώμενοι από τον πόθο για μια λεύτερη πατρίδα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................