Δημήτρης Ντόκας: Μία συνάντηση με τον ποιητή Άρη Μπιτσώρη

    Ο Δημήτρης Ντόκας είχε σήμερα μια γοητευτικήσυνάντηση, με τον ποιητή και συγγραφέα Άρη Μπιτσώρη στο Καινούργιο Αγρινίου και αφηγείται:  
   Σήμερα είχα την χαρά να συναντηθώ με τον αξιόλογο δημιουργό, τον ποιητή και συγγραφέα, τον Άρη Μπιτσώρη. Ο συμπατριώτης μας εκπαιδευτικός, που έγινε ευρύτερα γνωστός απ’ την ενασχόλησή του με τα Πολιτιστικά και ειδικότερα με τιςέμμετρες, εύστοχες, καυστικές, σατιρικές, ευρηματικές…παρεμβάσεις του!!      Με επισκέφτηκε στο Καινούργιο, όπου είχαμε μια ευχάριστη συζήτηση για τα πολιτιστικά και ιδιαίτερα για την ποίηση…..........


      Ο Άρης Μπιτσώρης είναι ένας ακούραστος πνευματικός άνθρωπος, με πολύτιμη προσφορά στον πολιτισμό, ένας ολοκληρωμένος και έμπειρος Ποιητής κι όχι απλά «Λαϊκός Στιχουργός» όπως προτιμά ν’ αυτοαποκαλείται.      Επί τη ευκαιρία … σας παρουσιάζω κι ένα αξιόλογο έργο του.   «Μια απόπειρα έμμετρης διασκευής της αντιπολεμικής κωμωδίας Λυσιστράτη του Αριστοφάνη» με τίτλο «Αρσενικός ο Πόλεμος μα θηλυκιά η Ειρήνη»!
     Ποιος είναι …
διαβαστε περισσοτερα

Έπαινος από το ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' στα Δημοτικά Σχολεία Γουριώτισσας και Μπαμπίνης.

Tων εκπαιδευτικών Μπλατσιώτη Δημήτρη ,Μπασέλα Δάφνη, Καραποναρλίδου Μαρία.

Το <<Χαμόγελο του Παιδιού>>  απέστειλε στα σχολεία μας έπαινο και  επιστολή προκειμένου να μας ευχαριστήσουν για την προσφορά αγαθών στο παράρτημα του στα Καλύβια Αγρινίου. Ένα παράρτημα το οποίο παρέχει ημερήσια φροντίδα σε μικρά παιδιά και έχει σκοπό  την στήριξη και την ενδυνάμωση των οικογενειών και όνειρό τους είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών.
Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, φροντίζει καθημερινά για τις μαθησιακές, κοινωνικές και ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες των παιδιών συμβάλλοντας στην ομαλή τους ανάπτυξη και εξέλιξη, σε συνεργασία πάντα με την οικογένεια κάτι το οποίο διαπιστώσαμε και εμείς οι ίδιοι σε επίσκεψη μας στο χώρο αλλά και από τη συνεργασία μας με την κοινωνική λειτουργό του παραρτήματος.
Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς μας μαθητές και τις οικογένειες τους και τους κατοίκο…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................