Πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος ο Τεντόγλου!

Ο Μίλτος Τεντόγλου χάρη σε ένα άλμα στα 8.25μ. στην πέμπτη του προσπάθεια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Tο πρώτο μετάλλιο του ελληνικού στίβου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου ήρθε από τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής του μήκους στην πέμπτη του προσπάθεια ξεπέρασε τα 8.25μ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ:Οι Πρώτες εικόνες από την παράσταση κουκλοθέατρο

διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στις δέκα (10η) του μηνός Αυγούστου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου μας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010:
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσληψη ειδικού βοηθητικού προσωπικού στα σχολεία της Δυτικής Ελλάδας- Χρηματοδότηση 1,3 εκ ευρώ ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας

Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο εκπαιδευτικό σύστημα, παρέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αξιοποιώντας για το σκοπό αυτό πόρους ύψους 1.346.958 ευρώ. Ειδικότερα, χρηματοδοτείται η πρόσληψη ειδικού βοηθητικού προσωπικού στα σχολεία, καθώς ο Περιφερειάρχης Δυτικής  Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, υπέγραψε την απόφαση ένταξης της Πράξης «Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή / και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες  για τα σχολικά έτη 2018 - 2021», στο Επιχειρησιακό Πρόσραμμα «Δυτική Ελλάδα.  2014 – 2020».
διαβαστε περισσοτερα

Η Ναυμαχία του Ακτίου. Η ναυμαχία που άλλαξε την ροή του Πολιτισμού.

Αμφικτιονία Ακαρνάνων
Σύλλογος Έρευνας Ιστορίας
Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ 2α Σεπτεμβρίου του 31 π.Χ Παρουσίαση με πολυμέσα (διάρκεια 83 λεπτά)

Παραλία Βόνιτσας, 13 Αυγούστου 2018, ώρα 9.15 μμ

Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας



ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Γιατί επιλέχθηκε το Άκτιο ως χώρος σύγκρουσης;

διαβαστε περισσοτερα

Πότε ξεκινάει η σχολική χρονιά - Εξετάζεται αλλαγή στην ώρα έναρξης

Ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά καθώς σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα η διδασκαλία των μαθημάτων αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 15 Ιουνίου του επόμενου έτους. Εξετάζεται αλλαγή ώρας έναρξης.

Ωστόσο πλέον υπάρχουν ερωτηματικά για την αλλαγή του ωραρίου που εξετάζει το υπουργείο Παιδείας
Συγκεκριμένα, ο κ. Γαβρόγλου σημείωσε πως πρόκειται για μία σκέψη η οποία ακόμη κι αν αποφασιστεί δεν θα είναι δυνατό να εφαρμοστεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σημείωσε πως η συγκεκριμένη ιδέα θα έχει τόσο εκπαιδευτικό όσο και κοινωνικό αντίκτυπο.

«Έναν προβληματισμό που μελετάμε είναι μήπως τα σχολεία άρχιζαν 09:00 το πρωί αντί 8:15. Δεν μπορούμε να το κάνουμε από αυτό τον Σεπτέμβριο. Είναι μία σκέψη. Είναι απολύτως ρεαλιστικό. Οι μαθητές θα σχολάνε μία ώρα αργότερα. Οι εργαζόμενοι γονείς θα μπορούν να αφήνουν τα παιδιά από τις 7:30. Το ολοήμερο θα πάει πιο πίσω», ανέφερε. Τι ισχύει για την σχολική χρονιά (Δείτεεδώ)
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ

Όσοι επιθυμούν  να δηλώσουν συμμετοχή στον ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ, που θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου 2018 να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα
6944328088 (ΙΩΑΝΝΑ ΒΕΡΡΗ)
6946280462 (ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)
2646081441 (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΤΙΚΑ:απο 8:30 μμ εως 10 μμ)

διαβαστε περισσοτερα

Αποτελέσματα Αγώνα Δρόμου Παπαδάτου Ξηρομέρου 2018

3ος Αγώνας δρόμου Παπαδάτου Ξηρομέρου 2018
Γενική κατάταξη Ανδρών - Γυμναικών 5km 
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ : Παράσταση κουκλοθέατρου ''Ο Νικόλας & οι Τσούχτρες '' Τετάρτη 8 Αυγούστου

Σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' με κουκλοθέατρο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ σας  προσκαλεί σήμερα τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 σε μια βραδιά αφιερωμένη στο κουκλοθέατρο (για μικρούς & για μεγάλους) .

Συνδιοργάνωση Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ξηρομέρου

Η ερασιτεχνική ομάδα της Κοινωφελής Επιχείρησης  του Δήμου Αγρινίου θα παρουσιάσει την παράσταση ''Ο Νικόλας & οι Τσούχτρες '' της Ευτυχίας Πατσιαλού. 


Ώρα 9:00μ.μ Πλατεία Γιαννακοπούλου

Είσοδος:  Ελεύθερη 


Σημείωση :Αύριο πέμπτη 9/8 ο ποδοσφαιρικός αγώνας


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

διαβαστε περισσοτερα

Χάνουμε τη μαγεία του χωριού μας

Υπάρχει τελικά φιλότιμο ή δεν υπάρχει;!! Έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές για σκουπίδια που σε πολλά χωριά κάποιοι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙτα πετάνε όπου βρουν και όπου τους βολεύει .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................