ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΘΑΝΆΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΆΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΕΠΙΤΕΛΕΊΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΊΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΆΔΗ

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ
ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΘΑΝΆΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΆΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΕΠΙΤΕΛΕΊΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΊΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΆΔΗ

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Δημοσθένη Γρηγοριάδη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης.
Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο, το οποίο έχει επιδείξει στην θητεία του ως τώρα ο κ. Γρηγοριάδης και του ευχήθηκε καλό έργο από τη θέση του Αρχηγού, πλέον, του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Τόνισε τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας και της εθνικής κυριαρχίας.
διαβαστε περισσοτερα

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Ξηρομέρου.

διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το Περιφερειακό Συμβούλιο
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00.Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, στην Πάτρα), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από το σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-15907Επισυνάπτεται η Πρόσκληση στη συνεδρίαση.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση σε Ανοιχτή Διαβούλευση/Τεχνική Συνάντηση για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός, 13.03.2024Αρ. πρωτ.: 3520 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Τ.Κ.: 30006 Τηλ.: 2646360500-36 e-mail: info@dimosxiromerou.gr ΠΡΟΣ: 1. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος 2. Δήμους Ν. Αιτ/νίας 3. Φορείς/Συλλόγους 4. Προσωπικό Δήμου Ξηρομέρου Κοιν. κ.κ. Αντιδήμαρχοι ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση για Ανοιχτή Διαβούλευση για την εκπόνηση της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης – Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης ΟΧΕ/ΒΑΑ Δήμων Ι.Π Μεσολογγίου και Ξηρομέρου».
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................