Ο ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ

Με Άντζελα Φλώρου και Χρήστο Αγραφιώτη. Θερμές ευχαριστίες στον κ. Χρήστο, που μας καθοδήγησε στον προορισμό μας, κουράστηκε και ταλαιπωρήθηκε μαζί μας, υπέμεινε τη βροχή μέσα στο δάσος μαζί με τη ... γκρίνια μας και, μαζί με την κα. Σωτηρία, μας φιλοξένησαν στο σπιτικό τους.














διαβαστε περισσοτερα

Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης :Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του 
Δ.Σ Μπαμπίνης σήμερα 14 Ιουνίου 2013.

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης οι μικροί μαθητές αποχαιρέτησαν το σχολείο με μια μικρή γιορτή και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!
Απήγγειλαν ποιήματα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και συρτάκι ενώ στο τέλος της γιορτής ακολούθησε πάρτυ όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν αφήνοντας για λίγο πίσω τους την ρουτίνα της καθημερινότητας.


Την γιορτή παρακολούθησαν γονείς, κάτοικοι του χωριού καθώς και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης<<Χριστόδουλος Παμπλέκης>>.
Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους μαθητές μου για την υπέροχη χρονιά που μου χάρισαν και τους γονείς τους για την άψογη συνεργασία. Φεύγω από το σχολείο και το χωριό με τις καλύτερες αναμνήσεις.....

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες να εκφράσω στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης για την συνεργασία και προσφορά στο σχολείο, καθώς και τον εκπαιδευτικό -ποιητή Μπιτσώρη Άρη ο οποίος μου έκανε την τιμή να γράψει για εμένα έν…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................