Από Ξύλινη Καλύβα σε Πέτρινο Όνειρο | Ο 90χρονος Καλλιτέχνης της Πέτρας(Βίντεο)

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Στον ορεινό παράδεισο του Ανθηρού, εντός της μαγικής Αργιθέας της Καρδίτσας, η ιστορία ζωής ενός αξιόλογου ανθρώπου ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Συναντήσαμε τον 90χρονο παππού Ηλία, έναν άνθρωπο που με το πέρασμα των ετών έχει αντλήσει τη δύναμη του από τη ζωή του, αφήνοντας πίσω του ένα ίχνος εργατικό, δημιουργικό και γεμάτο αγάπη.
διαβαστε περισσοτερα

Εκλέχτηκε το Προεδρείο και η Περιφερειακή Επιτροπή του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Εκλέχτηκε το Προεδρείο και η Περιφερειακή Επιτροπή του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας
Το Προεδρείο του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (για το πρώτο μισό της θητείας), καθώς και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής, εκλέχτηκαν στη σημερινή (Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2024) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.
Κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη έγιναν αποδεκτές κατά πλειοψηφία οι προτάσεις των τριών πρώτων σε εκλογική δύναμη παρατάξεων. Κατόπιν αυτού, νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Παΐσιος, (πρόταση της πλειοψηφούσας παράταξης «Νεκτάριος Φαρμάκης - Μπροστά για Όλους»), Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Διονύσιος Καπλάνης (πρόταση της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε») και Γραμματέας εκλέχτηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Μασούρας (…
διαβαστε περισσοτερα

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Μασούρας, από την παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα, εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
3/01/2024



Ο περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Μασούρας, από την παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα, εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, κατά την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου, η οποία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2024 στην Πάτρα.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση Δημάρχου Ξηρομέρου, προς όλους τους νεοεκλεγέντες Προέδρους των Κοινοτήτων.

Πρόσκληση Δημάρχου Ξηρομέρου, προς όλους τους νεοεκλεγέντες Προέδρους των Κοινοτήτων.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 03.01.2024 Αριθ. Πρωτ.: 79 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Τηλ.: 26463 60536 e-mail: info@dimosxiromerou.gr ΠΡΟΣ: - Πρόεδροι Κοινοτήτων - Μέλη Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνάντηση. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου καλεί τους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων σε συνάντηση, για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, την Παρασκευή 05/01/2024 και ώρα 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν και οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Το νέο Προεδρείο και η νέα Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου.

mytikaspress
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δημαιρεσίες στον Δήμο Ξηρομέρου, κατόπιν της σχετικής ειδικής συνεδρίασης, με την εκλογή του νέου Προεδρείου και της νέας Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου (αντικαθιστά με βάση το άρθρο 9 του Ν. 5056/2023 την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής). Εδώ όλο το βίντεο.
Έτσι έχουμε:
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ., της ειδικής συνεδρίασης, της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr
Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της δημοτικής περιόδου Σεπτέμβριος 2019 - 2023 καιγια πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................