Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Αθανάσιο Παπαζώη από το Καραισκάκη Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Αθανάσιο Παπαζώη από το Καραισκάκη Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ερασμίας (Έρης) Κουτρούμπα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Φυτειών ).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ερασμίας (Έρης) Κουτρούμπα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο ).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Έρη καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Μαχαιριωτών Ξηρομέρου-Συγχαρητήριες ευχές για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με αφορμή την δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, το Δ.Σ. του συλλόγου μας θέλει ολόθερμα να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους! Ο σκληρός αγώνας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά φέτος, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας!
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Χορεύοντας μέχρι τις Πρωινές Ώρες | Ο Βελισσάρης στο Πιο Ζωντανό Πανηγύρι του Καλοκαιριού!(Βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Τη νύχτα της 16ης Ιουλίου 2023, το χωριό Καμαρούλα στο Αγρίνιο βρέθηκε στο επίκεντρο της διασκέδασης και της μουσικής χαράς με το βραδινό πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε. Κόσμος από την πόλη του Αγρινίου και τις γύρω περιοχές έσπευσε να παρευρεθεί στο χωριό, προκειμένου να απολαύσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση.
διαβαστε περισσοτερα
Δηλώσεις συμμετοχής για τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς».

Δηλώσεις συμμετοχής για τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς».

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 15-6-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων, η Κοινότητα Αστακού και ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, συνδιοργανώνουν στις 13/08/2023, ημέρα Κυριακή, τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» στην πόλη του Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία του Βουλευτή Θανάση Παπαθανάση στη Βουλή στο πλαίσιο της διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης του εκτάκτου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία του Βουλευτή Θανάση Παπαθανάση στη Βουλή στο πλαίσιο της διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης του εκτάκτου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη εκτάκτων και αμέσων αναγκών του ΕΣΥ καθώς και τον εξορθολογισμό στη διαδικασία πρόσληψης λοιπού υγειονομικού προσωπικού.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Δημήτρη Νικολέ, από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Δημήτρη Νικολέ, από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρχοντοχώρι ,εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
διαβαστε περισσοτερα

Στην Πλατεία της Κατούνας την Τρίτη 1 Αυγούστου με είσοδο ελεύθερη μια μεγάλη παραδοσιακή συναυλία με τον Γιώργο Βελισσάρη και τον Μανώλη Κονταρό

Μία ακόμη μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας . Στην Κατούνα αυτή την φορά ταξιδεύουν τα    « Τα Ταξίδια Πολιτισμού - Καλοκαιρινά Ραντεβού Του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας» στην Κατούνα
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ- ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΕΤΟΣ -ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΠΙΤΣΩΡΗ

Συμπληρώνονται τρία χρόνια που ο αείμνηστος Χρήστος Γαζέτας (1956-2020) έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Ξηρόμερο.Ο Άρης Μπιτσώρης είχε γράψει τους παρακάτω στίχους ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ
Θέλει ο νους μου κι η καρδιά να γράψουνε για σένα μα το μελάνι στέγνωσε στη μύτη από την πένα.

διαβαστε περισσοτερα

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στον Αστακό

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κώστα Παρέντη - Κουνάδη (Μπούγιος), με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Μπούγιο καλή επιτυχία! Σε ευχαριστώ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Στο πρόσωπο του Γιάννη όλοι βλέπουμε έναν φίλο, τον Γιατρό μας, τον Δήμαρχό μας. Πριν τέσσερα χρόνια τον στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις, αυτό θα κάνω και τώρα για την επόμενη επιτυχημένη πενταετία.Ζητώ την στήριξή σας.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Παρέντης-Κουνάδης (Μπούγιος) του ΘεοδώρουΥποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Αστακού
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σταυρούλας (Βούλας) Βραχνού - Καρακώστα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βούλα μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη . Σε ευχαριστώ για τη διαχρονική σου στήριξη .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................