ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ-Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Μια νέα σχολική χρονιά άρχισε, με νέα όνειρα και νέους στόχους. Ευχόμαστε ολόψυχα μια χρονιά δημιουργική, κεφάτη, γεμάτη εμπειρίες στο δρόμο της γνώσης και της προόδου.Το Δ.Σenmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Ξηρομέρου Σωτήρης Γερόλυμος: Κοιμητήριο Αστακού… οι αλήθειες…

Ημερομηνία 13/9/2023Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Ξηρομέρου Σωτήρης Γερόλυμος: Κοιμητήριο Αστακού… οι αλήθειες…Σχετικά με σημερινή ανάρτηση για το Κοιμητήριο του Αστακού,να θυμίσουμε στους συνδημότες μας, πως καμία νόμιμη επέκταση Κοιμητηρίου Αστακού δεν πραγματοποιήθηκε, διότι σύμφωνα με την αριθ. 127/2014 (AΔΑ ΩΦΡΙΩΚΖ-ΜΧΒ) απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, διαπιστώθηκε ομόφωνα ότι:
διαβαστε περισσοτερα

Αναγγελία για την προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας.

13.9.2023ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας». Η εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή - Στάση Μετρό Ευαγγελισμός). Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και η σχετική πρόσκληση.
διαβαστε περισσοτερα

Σε τροχιά κατασκευής τα δίκτυα φυσικού αερίου σε Πύργο και Αγρίνιο

Σε τροχιά κατασκευής τα δίκτυα φυσικού αερίου σε Πύργο και Αγρίνιο
Σε τροχιά υλοποίησης έχει μπει η  διαδικασία ανάπτυξης των δικτύων φυσικού αερίου στην Δυτική Ελλάδα, καθώς  η ΔΕΠΑ Υποδομών (Όμιλος Italgas), μετά την Πάτρα, προχώρησε σε νέα σύμβαση για τον Πύργο και το Αγρίνιο. Τα έργα αφορούν στην κατασκευή δικτύων χαμηλής και μέσης πίεσης, στα οποία θα μεταφέρεται υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) από τη Ρεβυθούσα.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδα για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην δημόσια υγεία

Ημερίδα για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην δημόσια υγεία
Με αφορμή τη σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου για την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον τομέα της υγείας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου διοργανώνουν την ημερίδα: «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:00-19:30, στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο.
διαβαστε περισσοτερα

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ παρουσίασε το Ψηφοδέλτιό της στην Αιτωλοακαρνανία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ παρουσίασε το  Ψηφοδέλτιό της στην ΑιτωλοακαρνανίαΣτην   αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Imperial(Ιμπέριαλ) που γέμισε από φίλους και μέλη της  η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, χθες Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2023, στο Αγρίνιο,  παρουσίασε το  Ψηφοδέλτιό της στην Αιτωλοακαρνανία  για τις Περιφερειακής Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέα άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή μετατροπής υφιστάμενης άδειας σε άλλο τύπο.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέα άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή μετατροπής υφιστάμενης άδειας σε άλλο τύπο.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 13/9/2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο, να υποβάλλει σχετική αίτηση στις υπηρεσίες της Περιφέρειας μέχρι την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13:30, συνοδευόμενη από όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά των άρθρων 109 και 110 του Ν. 4070/2012. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου.pdf1143 kB
διαβαστε περισσοτερα

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ

Ο Συνδυασμός «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για την διευκόλυνση τις μετακίνησης των ετεροδημοτών μας, ώστε να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, θα δρομολογήσει τουριστικά λεωφορεία από την Αθήνα προς τον Δήμο μας (Δημοτικές Ενότητες Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών) και την επιστροφή τους στην Αθήνα.
Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό Μεταξουργείο) μπροστά από την έξοδο του Μετρό.

Ημερομηνίες αναχώρησης:
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα επισκέψεων Συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023.
  Ώρα 19:00 επίσκεψη στην Κοινότητα Σκουρτούς.   Ώρα 20:00 επίσκεψη στην Κοινότητα Μπαμπίνης.   Ώρα 21:00 επίσκεψη στην Κοινότητα Μαχαιρά.
  Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ-Ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα και ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει .

Ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα και ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει .Στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου αποφάσισα να ζητήσω την στήριξή σας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δ.Ε Αστακού Με το συνδυασμό του Ιωάννη
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................