24 Ιουνίου: Τ’Αι –Γιαννιού του Ρηγανά του Κλήδονα(Γράφει η Ευφροσύνη Βλ.Χρυσικού)

Στη γειτονιά μας άλλοτε στα παιδικά μας χρόνια το έθιμο τ΄Αι-Γιαννιού κρατούσε ακόμα

Τ΄Αι-Γιαννιού του Ρηγανά Του Κλήδονα Ελάτε, να μαντέψουμε νερό μεσ’ το πηγάδι αμίλητα να ιδούμε.
διαβαστε περισσοτερα

«Αποκατάσταση ζημιών οδοποιίας Παλαίρου-Πογωνιάς- Βαρκού ύψους 745.000 ευρώ!

ΠΗΓΗ. Προσωπική Σελίδα facebookΔημάρχου Ακτίου -Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη «Αποκατάσταση ζημιών οδοποιίας Παλαίρου-Πογωνιάς- Βαρκού ύψους 745.000 ευρώ! Με καθυστέρηση ενός έτους, μετά τις ενστάσεις και τις καταγγελίες του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Κασόλα, ξεκίνησε τελικά από την Δημοτική Αρχή το έργο που αφορά στην «Αποκατάσταση ζημίων οδοποιίας Παλαιρου-Πογωνιάς-Βαρκού ύψους 745.000 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Κοινότητας Βάρνακα Λάμπρου Πραμαγκιούλη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Βάρνακα).

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Λάμπρος Πραμαγκιούλης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΙΣΕΣ ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΕΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΓΙΆΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης σε έργα συντήρησης και αποκατάστασης οδικού δικτύου στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης σε έργα συντήρησης και αποκατάστασης οδικού δικτύου στην ΠΕ ΑιτωλοακαρνανίαςΕκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης φθορών από φυσικές καταστροφές, αλλά και συντηρήσεις – βελτιώσεις του οδικού δικτύου εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, με στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και την βελτίωση της προσβασιμότητας.
διαβαστε περισσοτερα

ΝΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΑΣ- Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Εμφανής είναι, πλέον, ο κίνδυνος η Μαχαιρά να στερηθεί της κανονικής ροής πόσιμου νερού κατά τη διάρκεια του Καλοκαιρού και ιδιαίτερα τον Αύγουστο,  οπότε  ο πληθυσμός του χωριού αυξάνεται κατακόρυφα, λόγω επισκεπτών και  παλιννοστούντων.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................