Οφειλόμενες απαντήσεις για προσπάθεια εμπλοκής της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε θεωρίες συναλλαγής,

Ημερομηνία 28-9-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜε ανάμεικτα συναισθήματα διάβασα άρθρο του κ. Μπαρμπαρούση, που εμπλέκει την Κοινωφελή σε θεωρίες συναλλαγής με blogger, με αφορμή την άμισθη συνεργασία της Κοινωφελούς με πτυχιούχο αρχιτέκτονα.Πρώτον η συνεργασία είναι γνωστή και είχε δημοσιευτεί από τον Ιούνιο του 2023.Δεύτερον η συνεργασία δεν ευδοκίμησε, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας της συνεργάτιδος της Κοινωφελούς, με την οποία είχαμε συζητήσει την συνδρομή της στην ίδρυση ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ στο Δήμο μας.Κατά συνέπεια ουδέποτε υπεγράφη οποιαδήποτε σύμβαση μαζί της ή της ανατέθηκε προς διεκπεραίωση κάποιον καθήκον ή εργασία από την Κοινωφελή.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

διαβαστε περισσοτερα

Εννιά και μία για την κάλπη....Πληροφορίες και Παρασκήνιο-Blogger, Κοινωφελής και Ανεξάρτητη ενημέρωση-Εκλογική καθαριότητα !

Γράφει-Σχολιάζει-ΑποκαλύπτειΟ ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Αβεβαιότητα για τον νικητή
Μόλις εννέα ημέρες μας χωρίζουν από την κρίσιμη ημέρα των εκλογών. Τη μέρα, που θα γνωρίζουμε αν το Ξηρόμερο θα γυρίσει σε λίδα, ή θα συνεχίσει την πορεία, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.
διαβαστε περισσοτερα

Θεόδωρος Λιβάνης - Ενημέρωση σχετικά με τα fake news της σημερινής Δημοτικής Αρχής ..

Αγαπητοί συμπολίτες  Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Η πραγματικότητα για την Ύδρευση ΣΗΜΕΡΑ , τα fake news τηςΔημοτικής Αρχής και η κατάσταση που επικρατεί .Κυριοι της Δημοτικής αρχής στην 4ετή θητεία σας έχετε ξεπεράσει το  1.000.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις για επισκευές και συντηρήσεις.  Το μόνο που έχετε κάνει και αποδεικνύεται στις 9 από τις 10 φωτογραφίες  σας που παρατίθενται πιο κατω, είναι ο πρόχειρος ελαιοχρωματισμός  ολίγων δεξαμενών που είναι εμφανείς στο δρόμο και στα μάτια  περαστικών ,υποτιμώντας έτσι τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας …
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα αγροτικού εξηλεκτρισμού

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη υποδοχής αιτήσεων για το πρόγραμμα αγροτικού εξηλεκτρισμού στις περιφερειακές ενότητες, Αχαΐας και  Ηλείας καθώς και στη περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας όπου το πρόγραμμα συνεχίζεται.
διαβαστε περισσοτερα

Νεκτάριος Φαρμάκης- Η αγροτική παραγωγή της Δυτικής Ελλάδας στο «κατώφλι» νέας εποχής

28-09-2023
Η αγροτική παραγωγή της Δυτικής Ελλάδας στο «κατώφλι» νέας εποχής

Η Δυτική Ελλάδα αποτελεί μία ισχυρή αγροτική δύναμη για όλη τη χώρα, όπου η πρωτογενής οικονομία συνεισφέρει το 21% της  Ακαθάριστης Προστιθέμενης Αξίας (ΑΠΑ) και το 28% των εργαζομένων στο σύνολο της ΠΔΕ.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Ξηρομέρου Σωτήρη Γερόλυμο.

Ημερομηνία 28/9/2023
Ευχαριστούμε πολύ τον Διοικητή της τροχαίας Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για διαγράμμιση της παλαιάς εθνική οδού, που περνά από το Ρίβιο και τον Άγιο Στέφανο.
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία Σάκη Τορουνίδη -Δευτέρα 2 Οκτωβρίου !!!

Για την εύκολη μετακίνησή των  ετεροδημοτών υπάρχουν   Δρομολόγια  προς όλα τα χωριά του Δήμου Αμφιλοχίας Αναχωρήσεις   Επιστροφή  Παρασκευή 6/10  απόγευμα                                          Κυριακή 8/10   μεσημέρι προς απόγευμα  Σάββατο 7/10   πρωί και απόγευμα                              Δευτέρα 9/10  μεσημέρι      Κυριακή 8/10 Οκτ πρωί   Αυθημερόν Ειδικά δρομολόγια για αυθημερόν μετακίνηση  την ημέρα των εκλογώνΕπικοινώνησε άμεσα για κρατήσεις θέσεων :  697 546 3692 694 306 4243,  694782099   Βασίλης Τσεκούρας694 570 3342,  6947827070  Νίκος  Καραδήμας
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 01/10 στις 20:30 στη Βόνιτσα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 01/10 στις 20:30 στη Πλατεία Δημαρχείου Βόνιτσας. Θα πραγματοποιηθεί :
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών- Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Ακτίου -Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη στους ετεροδημότες στην Αθήνα

διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών-Από την επίσκεψή μας στην Πογωνιά!

Από την επίσκεψή μας στην Πογωνιά!Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή. Η συνάντηση μας είναι πάντα μια ευκαιρία για εμάς να ακούσουμε από κοντά τις απόψεις σας και να συζητήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο του δήμου μας.
Δύναμη Πολιτών... Συνεχίζουμε
διαβαστε περισσοτερα

Συνδυασμός Δύναμη ΠολιτώνΔημιουργία ειδικού κουμπαρά στο εκλογικό κέντρο της Βόνιτσας για την ενίσχυση της μικρής Αγγελικής

Ο συνδυασμός Δύναμη Πολιτών – Συνεχίζουμε (κατόπιν συννενόησης με την μητέρα της μικρής Αγγελικής) δημιουργεί ειδικό κουμπαρά στο εκλογικό κέντρο Βόνιτσας στον οποίο ο καθένας μπορεί να καταβάλει το ποσό που επιθυμεί για να συνδράμει στην χειρουργική επέμβαση και στη θεραπεία της μικρής Αγγελικής.
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα μεγάλης νίκης και στο Αρχοντοχώρι στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Ο κόσμος αποτιμά θετικά το έργο και θέλει την συνέχεια στη θετική πορεία

Μήνυμα μεγάλης νίκης και στο Αρχοντοχώρι στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Ο κόσμος αποτιμά θετικά το έργο και θέλει την συνέχεια στη θετική πορεία.
Παλμός και ενθουσιασμός, στην πιο δυναμική προεκλογική ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο Αρχοντοχώρι. Με πολυπληθή παρουσία και στο Αρχοντοχώρι, ο κόσμος έδειξε ότι αποτιμά θετικά το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα, πιστώνει στη δημοτική αρχή το νοικοκύρεμα του Δήμου και θέλει αυτή η θετική πορεία να συνεχιστεί, με το Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την ομάδα του στο τιμόνι του Δήμου.
διαβαστε περισσοτερα

Για να μην μας πρήζουν τη χολή ψηφίζουμε Πάνο Χολή ....στα σίγουρα. (Βίντεο)

https://xiromeronews.blogspot.com

"Για να μην μας πρήζουν τη χολή ψηφίζουμε Πάνο Χολή ....στα σίγουρα".Η μπλούζα με το παραπάνω περίεργο μήνυμα, θα κάνει την εμφάνισή της στην περιοχή του Ξηρομέρου, με σκοπό να προκαλέσει την περιέργεια τον Δημοτών και τέλος την ίδια τους την ψήφο, προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πάνο Χολή.

΄Ένα μήνυμα προς τους δημότες Ξηρομέρου για την επόμενη μέρα τον εκλογών, προφανώς γνωρίζοντας το διαχρονικό παράπονο των εκλογέων, ότι τους θυμούνται μόνο για την ψήφο λίγο πριν της εκλογές και μεταφορικά "τους πρήζουν τη χολή". ....
διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Ηλ. Χολής: Το πρόβλημα.

Όταν ως πολίτης και μάλιστα ως ενεργός πολίτης, συμμετέχεις συλλογικά για την επίλυση ενός προβλήματος, στηρίζοντας τις αποφάσεις των θεσμών της κοινωνίας και των πολιτών, αλλά ως υποψήφιος για θεσμική θέση στα όργανα της κοινωνίας αποσιωπάς το πρόβλημα εις όφελος σου και αυτών που το δημιουργούν, τότε εκτεθειμένο δεν είναι το πρόβλημα.
Παναγιώτης Ηλ. Χολής
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ"
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................