ΖΗΝΟΒΊΑ η νέα κακοκαιρία και η ονομασία της

Χιόνια στο καμπαναριό που τη Ζηνοβία φέρνουν    Της Αγγελικής Ζαχαριά
   Από έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού πληροφορηθήκαμε ότι από το βράδυ του Σαββάτου θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, και ισχυροί άνεμοι, καταιγίδες και χιονοπτώσεις θα σαρώσουν τη χώρα. Το όνομα της επερχόμενης κακοκαιρίας; Ζηνοβία.
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ανακοίνωση για τη ρύθμιση οφειλών - λήξη προθεσμίας.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ανακοίνωση για τη ρύθμιση οφειλών - λήξη προθεσμίας.

Αστακός, 28.12.2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06 ΤΗΛ.: 26463 60500 /46 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ - ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ. Η Δευτέρα 30η Δεκεμβρίου και η Τρίτη 31η Δεκεμβρίου, είναι οι δύο τελευταίες ημέρες όπου οι δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, μπορούν να προσέλθουν στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να κάνουν αίτηση για την υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών, στα πλαίσια του Ν. 4611/2019. Προτρέπουμε τους δημότες μας, να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που χορηγεί ο ευνοϊκός νόμος και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε δόσεις, διαγράφοντας σημαντικό ποσοστό προσαυξήσεων. Η ανωτέρω ρύθμιση εξυπηρετεί τα μέγιστα, διότι δίνει την δυνατότητα στους οφειλέτες της τμηματικής εξόφλησης, αντί της εφάπαξ σε περίπτωση που δεν προσέλθουν έως την 31.12.2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο εσόδων του Δήμου Ξηρομέρου, στους αρμόδιους υπαλλήλους Σκαπέτη Ιωάννα και Ντίνο Θωμά. τηλ. 2646-360539 και 2646-360544. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤ…
διαβαστε περισσοτερα

canvas ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΩΦΥΛΛΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

Η έκθεση διοργανώνεται από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη αντίστοιχη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι περισσότερα από 1.200 εξώφυλλα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής 15 συλλεκτών της πόλης και όχι μόνο, θα βρίσκονται στις ειδικά διαμορφωμένες θεματικές βιτρίνες. Η εν λόγω έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Ιανουαρίου 2020 και το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:00μ.μ.-9:00μ.μ. και το Σάββατο, 11:00π.μ.-1:00μ.μ., εκτός αργιών.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου Βόνιτσας για την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου - Βόνιτσας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσαςπροσήλθε  τη Παρασκευή 27/12στη συνεδρίαση  του ΔΣ, η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας. Καθώς οι παρατάξεις της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν προσήλθαν.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ:Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18: 30΄ θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του Αντώνη Βασιλείου ''ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΒΛΑΧΟΙ (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ) ΤΗΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ '' ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην (αίθουσα επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................