Πήραν τα πτυχία τους οι απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΣΟΕΕ

Από χαμόγελα και συγκίνηση πλημμύρισε  η κατάμεστη  αίθουσα τελετών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΣΟΕΕκατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης καθώς    οι  απόφοιτοι του Οικονομικού τμήματος της ΑΣΟΕΕπήραν τα πτυχία τους.
 Μαζί τους και η συγχωριανή μας ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞ.ΜΑΣΣΑΛΗ
 Συγχαρητήρια  στην ΜΑΡΙΑ και στα άλλα παιδιά και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.
διαβαστε περισσοτερα
Βλάβη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ που τροφοδοτεί το αντλιοστάσιο του Δήμου για την ύδρευση στο Αρχοντοχώρι.

Βλάβη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ που τροφοδοτεί το αντλιοστάσιο του Δήμου για την ύδρευση στο Αρχοντοχώρι.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 22.11.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η κακοκαιρία που έπληξε και τον Δήμο μας σήμερα, άφησε το αποτύπωμα της στο ηλεκτρικό δίκτυο, προκαλώντας και αναστατώνοντας τις ζωές όλων μας. Ενημερώνουμε ότι παρουσίασε βλάβη ο μετασχηματιστής, που τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα το αντλιοστάσιο για την ύδρευση του Αρχοντοχωρίου. Με το πρώτο φως της ημέρας αύριο, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα αναλάβουν την αποκατάσταση της βλάβης. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Οι θέσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την Εκτροπή του Αχελώου στη διαβούλευση για τη«2η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) του Υδατικού Διαμερίσματος Δυτικής Στερεάς Ελλάδας (EL04)»

Οι θέσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την Εκτροπή του Αχελώου στη διαβούλευση για τη«2η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) του Υδατικού Διαμερίσματος Δυτικής Στερεάς Ελλάδας (EL04)»Με αφορμή την ημερίδα διαβούλευσης µε θέμα:«2η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) του Υδατικού Διαμερίσματος Δυτικής Στερεάς Ελλάδας (EL04)», που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στην Ι.Π Μεσολογγίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επαναδιατυπώνει και δημοσιοποιεί τις απόψεις της όπως αυτές υποβλήθηκαν από 3/11/2023 στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης  της Γενικής Διεύθυνσης Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 22.11.2023 Αριθ. πρωτ: 550 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την εικοστή εβδόμη (27η) του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ.5 του Ν. 3852/2010 όπως συμπληρώθηκε από την παρ 2 του άρθρου 1 του Ν. 4257/2014, του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 21-11-2023, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.Πιο συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ.Εκδήλωση με θέμα «Η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά:

διαβαστε περισσοτερα

Εφιστούμε προσοχή προς τους πολίτες του Ξηρομέρου για τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 21.11.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ξηρομέρου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από τους κινδύνους που προέρχονται από την επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το βράδυ της Τρίτης 21 Νοεμβρίου και Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής και τις καταιγίδες και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών που εκδόθηκε.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................