Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ στην έκθεση textile art με δικό της έργο

Μια έκθεση textile art που δεν πρέπει να χάσετε είναι αυτή στην Γκαλερί Ζαχαρίου στην Ομήρου στο Κολωνάκι, με έργα φτιαγμένα από χρυσοκλωστές και χρυσά νήματα. ° Την διοργάνωση έκαναν δύο υπέροχες αδερφές η Μαρία και η Βαρβάρα Σβορώνου, οι οποίες έχουν και την εταιρεία SVORONOS.
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα του Δημάρχου Γεωργιου Αποστολάκη ενόψει των εκλογών της Κυριακής 15 Οκτωβρη

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μας συνδημότες. Την προηγούμενη Κυριακή, με τη δική σας στήριξη, η Δύναμη Πολιτών αναδείχθηκε νικήτρια στην εκλογική αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη #βούληση και την #εντολή των πολιτών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ-Σπύρος Γ. Γρίνος .Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Φίλες και Φίλοι,Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλες τις συμπολίτισσες και συμπολίτες, που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όσους με στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο, στην προσπάθεια που ξεκίνησα με τους συνυποψηφίους μου και με επικεφαλής τον Κωνσταντίνος Πιστιόλας , ώστε το όραμα για ένα σύγχρονο και καινοτόμο Αγρίνιο να γίνει πραγματικότητα. Να είστε βέβαιοι, ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Με εκτίμηση, Σπύρος Γ. Γρίνος
facebook
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση Παραίτησης Αλέξανδρου Σάββας από τα καθήκοντα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξηρομέρου

Αστακός  12 - 10 - 2023Δήλωση Παραίτησης
Συνδημότες, Συνδημότισσες,  Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να κάνω γνωστό στο λαό του Ξηρομέρου ότι για λόγους πέραν της θέλησης και των δυνάμεών μου, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξηρομέρου, όπου με έταξε να υπηρετήσω μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................