Σάββατο,24 Ιουνίου θεία λειτουργία στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Αστακού

ΑνακοίνωσηΤο Σάββατο,24 Ιουνίου,θα τελεστεί θεία λειτουργία στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Αστακού στις 7 το πρωι.
διαβαστε περισσοτερα

Κλείσιμο κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα.

Ημερομηνία 21.6.2023
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζουμε ότι: Από Παρασκευή 23/6/2023 έως Κυριακή 10/9/2023, ο πλακόστρωτος δρόμος από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μύτικα θα είναι κλειστός από τις 07:00 μ.μ. έως τις 05:00 π.μ. Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να σεβαστούμε και να στηρίξουμε το μέτρο.
Επίσης:
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο μήνυμα της δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες δημόσια και από καρδιάς σε πρόσωπα των οποίων η προσφορά απέδειξε το ενδιαφέρον τους και την αμέριστη αγάπη τους προς τη μικρή μας σχολική κοινότητα.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Δηλώσεις στήριξης, για τις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου

Δηλώσεις στήριξης, για τις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔήλωση στήριξης του ΚΚΕ, στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιούνη 2023, του Γιώργου Β. Σολτάτου, πρώην Περιφερειακού Συμβούλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

διαβαστε περισσοτερα

Φ. Ζαΐμης: «Σημαντικός ο ρόλος των πολιτικών αεροδρομίων της Δυτικής Ελλάδος για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας»

«Τα πολιτικά αεροδρόμια της Δυτικής Ελλάδος αλλά και αυτά με μικτή χρήση (στρατιωτική και πολιτική) έχουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης με σημαντικά πλεονεκτήματα για τους κατοίκους και τις τοπικές επιχειρήσεις τόσο από πλευράς εξυπηρέτησής τους όσο και οικονομικής ανάκαμψης, δεδομένου ότι η αξιοποίηση τους θα αναβαθμίσει τουριστικά και επενδυτικά την Περιφέρειά μας.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση με πολίτες στο Αγρίνιο πραγματοποίησε ο Υπ.Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ, Θανάσης Παπαθανάσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση με πολίτες στο Αγρίνιο πραγματοποίησε ο Υπ.Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ, Θανάσης ΠαπαθανάσηςΣυνάντηση με πολίτες πραγματοποίησε στο Αγρίνιο ο  υπ.Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ, Θανάσης Παπαθανάσης, όπου πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε εγκάρδια.
διαβαστε περισσοτερα

Θ. Βασιλόπουλος: Διαμορφώνουμε φάκελο για την Ε.Ε - Καταγράφονται απώλειες στην αγροτική παραγωγή από την κλιματική αλλαγή

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες υπηρεσίες Αγροτικής Οικονομίας της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  από τις ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες  που έχουν επηρεάσει  αυτή την εποχή κυρίως τις καλλιέργειες ελιάς, αμπελιού, σταφίδας, κηπευτικών και άλλων δυναμικών προϊόντων,  με αποτέλεσμα να διαπιστώνονται  εκτεταμένα  προβλήματα στην καρπόδεση.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 21/6/2023 Δελτίο Τύπου Ενημερωτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στον Δήμο Ξηρομέρου Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Παράρτημα Πάτρας, διοργανώνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00-14:00, σεμινάριο ενημέρωσης των πολιτών στις Α' Βοήθειες.
διαβαστε περισσοτερα

Διάνοιξη, καθαρισμό και επιδιόρθωση των κατεστραμμένων σημείων του δρόμου που οδηγεί στα ιαματικά Λουτρά και στον Άγιο Βάρβαρο

ΠΗΓΗ:facebook Τρύφος- Βούστρι: Το χωριό μας
Διάνοιξη, καθαρισμό και επιδιόρθωση των κατεστραμμένων σημείων του δρόμου που οδηγεί στα ιαματικά Λουτρά και στον Άγιο Βάρβαρο πραγματοποιείτε τις τελευταίες ημέρες ! Ήδη η πρόσβαση γίνεται πλέον με σχετική ευκολία και μπορεί κάποιος να επισκεφτεί πλέον με αυτοκίνητο την περιοχή ! Σύμφωνα με ενημέρωση τα έργα συνεχίζονται …
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Καταγγελία ΤΕ για προσπάθεια περιορισμού-φίμωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΚαταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης του Κόμματος, στην πόλη της ΑμφιλοχίαςΗ Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την προσπάθεια περιορισμού και φίμωσης της φωνής του Κόμματος, στην πόλη της Αμφιλοχίας, 5 μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................