ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ.Γεωργία Σεραφεί - Μαντά

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας την ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ.Γεωργία Σεραφεί - Μαντά   από το Καραΐσκάκη  Ξηρομέρου. Η Γεωργία είναι , είναι παντρεμένη με τον Θεοφάνη Μαντά από το Καραΐσκάκη και έχουν δύο παιδιά.
διαβαστε περισσοτερα

Το Κλαρίνο πρωταγωνιστεί στο Πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας-Βίντεο

Ημέρα Γιορτής της Αγίας Μαρίνας: Ένα Αυθεντικό Πανηγύρι στο Πατιόπουλο
διαβαστε περισσοτερα

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ-Link Ζωντανής Μετάδοσης | "Η πορεία για τη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ του αύριο, ξεκινάει"

Το link μετάδοσης της εκδήλωσης "| Η πορεία για τη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ του
αύριο, ξεκινάει" είναι:

https://youtube.com/live/Ui1cw-PIHLE?feature=share


διαβαστε περισσοτερα

Yποψήφιοι Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Πατρινού Βασιλική (Βάνα), Γενική Χειρουργός, Διευθύντρια ΕΣΥ, Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτ/νίας (Ε.Ι.Ν.Α.Α.), μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αιτ/νίας.
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, στο Αγρίνιο, στα πλαίσια της «Φλόγας Πολιτισμού» της ΠΔΕ

Η «Φλόγα Πολιτισμού» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ταξίδεψε  στο Αγρίνιο με τη φωνή του σπουδαίου τραγουδοποιού, Κωστή Μαραβέγια που  τραγούδησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, (στο γήπεδο του Παναιτωλικού) με είσοδο ελεύθερη. Ο δημιουργός, εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας την φανέλα του Παναιτωλικού, αναφέροντας και ο ίδιος πόσο χαρούμενος και συγκινημένος νιώθει και ο κόσμος απόλαυσε τα τραγούδια του αποθεώνοντάς τον.
διαβαστε περισσοτερα

Μουσική βραδιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, στη Ναύπακτο

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλειος Γκίζας, προσκαλούν το κοινό σε μία μοναδική μουσική βραδιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Γιώργο Ανδρέου και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:30 στο Κάστρο Ναυπάκτου (παραλία Ψανής).Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
διαβαστε περισσοτερα

Ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος από το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος από το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης 
Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Δυτικής Ελλάδας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την καθηγήτρια και Δ/ντρια της  Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Σοφία Γεωργίου καθώς και την  ευγενική χορηγία των  Laroche posay και Frezyderm, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος στις 19 έως 21 Ιουλίου 2023 σε παραλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 3 ενημερωτικές δράσεις:
διαβαστε περισσοτερα

Με 6,1 εκ. ευρώ χρηματοδοτεί το ΠΕΠ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την ένταξη παιδιών σε δομές προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης

Με την απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη  για διάθεση ποσού 6,1 εκατ. ευρώ από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», διασφαλίζεται η προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης στη Δυτική Ελλάδα, για την χρονική περίοδο 2023-2024.
διαβαστε περισσοτερα

Τη λήψη μέτρων για τα άγρια άλογα, ζητάει ο Νεκτάριος Φαρμάκης από το ΥπουργείοΕνέργειας και Περιβάλλοντος

Την αναγκαιότητα για λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις ομαλής συμβίωσης των ανθρώπων και των άγριων αλόγων, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως''Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συλλόγου μας!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συλλόγου μας!Ο σύλλογος δεν είναι μια φωνή, είναι πολλές φωνές μαζί που κοιτάνε πάντα το κοινό καλό! Ας ενισχύουμε τους συλλόγους με τη παρουσία μας ή με όποιον τρόπο μπορούμε γιατί είναι η φωνή του χωριού μας που λέει πως "Είμαστε εδώ ακόμα όρθιοι σε δύσκολους καιρούς"
Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι  Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, θα βρίσκονται στην κατηγορία 3 (υψηλή) σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
διαβαστε περισσοτερα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/7/23 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου, η εκδήλωση του Μουσικού Χορωδιακού Συνόλου του Συλλόγου μας με θέμα: «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ».

Μέσα από την σημερινή εκδήλωση αποχαιρετήσαμε ένα πολύ αγαπητό μέλος της χορωδίας μας, την κυρά Λένη ή Ελένη Σκιαδαρέση, που δεν είναι πια κοντά μας. Της άρεσαν πολύ τα μαθήματα της χορωδίας μας, τα χαιρόταν από την καρδιά της και τα τραγουδούσε γλυκά και μελωδικά. Θα την θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη. Καλό της ταξίδι!
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευσταθίας Κόκιου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παπαδάτου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Χριστίνα καλωσήρθες στην μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια!Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ο συμπατριώτης μας (Μαχαιράς Ξηρομέρου) Γιώργος Κουβέλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ιλίου

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebookGeorge Kouvelis
Ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα του υποψήφιου δήμαρχου Ιλίου Χρήστου Μπατσή, να είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Αλληλέγγυας Πόλης - Συμμαχία για το Ίλιον, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιώργου Γιαννείου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Κανδήλας).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Γιώργο μου καλωσήρθες στην ομάδα μας. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Ένας άνθρωπος με συγκρότηση και ευγένεια που μας τιμά. Καλή επιτυχία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Μπαρμπαρούση, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Παναγιώτη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!Καλωσήρθες στην ομάδα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................