Ανοίγει ο δρόμος για την έρευνα υδρογοναθράκων στη Δυτική Ελλάδα

Ανοίγει ο δρόμος για την κύρωση από τη Βουλή και την ενεργοποίηση των συμβάσεων για έρευνες υδρογονανθράκων στις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και Βορειοδυτικής Πελοποννήσου, καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενέκρινε την περασμένη Πέμπτη τις Στρατηγικές Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τις έρευνες στις δύο περιοχές.

διαβαστε περισσοτερα

Ο Κωνσταντίνος Κυριάκος είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.

Ο Κωνσταντίνος Κυριάκος είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου. Πριν από λίγο τελείωσε η Ειδική Συνεδρίαση που είχε ως θέμα  την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.  Ήταν η πρόταση της πλειοψηφίας και θα πάρει την θέση του Σπύρου Λυμπεράτου. Παρουσιάζουμε παρακάτω ένα σύντομο βιογραφικό του νέου Πρόεδρου, ενώ για τις άλλες θέσεις και ότι έγινε σήμερα σε νέα ανάρτηση \
Από Ξηρομερίτικη Ματιά
διαβαστε περισσοτερα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Σε ειδική συνεδρίαση συνήλθε, σήμερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, με μοναδικά θέματα στην ημερήσια διάταξη, την εκλογή νέου προεδρείου του Σώματος και την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
διαβαστε περισσοτερα

Εκλέχθηκε η νέα Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, εκτός της εκλογής νέου προεδρείου του Σώματος, εξελέγησαν επίσης και τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, τα οποία είναι:
διαβαστε περισσοτερα

Δήμος Αγρινίου:Ο Βασίλης Φωτάκης νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όλο το Προεδρείο (Φωτογραφίες)

Ο Βασίλης Φωτάκης (που προέρχεται από την πλειοψηφούσα παράταξη του κ. Γ. Παπαναστασίου) είναι ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου μετά την ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα αφού συγκέντρωσε τις ψήφους 28 συμβούλων από τους 41 παρόντες ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 11 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.
Δείτε εδώ http://www.agriniotimes.gr/vasilis-fotakis-neos-proedros-dimotikou-symvouliou-olo-proedreio-fotografies/
διαβαστε περισσοτερα

ΤΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ: Να τι καιρό θα κάνει το Πάσχα!

Το Πάσχα πέφτει φέτος αρκετά νωρίς, στις 16 Απριλίου και παρουσιάζει ενδιαφέρον η πρώτη ανάγνωση για τον καιρό, όπως έχει καταγραφεί στα μερομήνια, τα οποία φέτος έχουν πέσει αρκετά κοντά στις πραγματικές καιρικές συνθήκες. Τι λένε, λοιπόν, τα μερομήνια για την τάση του καιρού στη χώρα μας στη διάρκεια του Απρίλη;
διαβαστε περισσοτερα

Το γήπεδο-στολίδι της Ρίγανης!

Ένα δήπεδο στολίδι για την Αναγέννηση Ρίγανης το οποίο αποτελεί πρότυπο για όλα τα χωριά της του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας…«Santiago Riganèo»
Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα το δείχνουν οι εικόνες(foto από εργασίες συντήρησης.Μιχάλης Χαραλάμπους ) ,παρά μόνο να συγχαρούμε τους φίλους Ριγανιώτες τον δραστήριο πρόεδρο Μιχάλη Χαραλάμπους για τη δημιουργία του γηπέδου της ομάδος της Ρίγανης που πραγματικά είναι ένα στολίδι. Ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα της Αναγέννησης
Δείτε foto
διαβαστε περισσοτερα

191η ΕΠΕΤΕΙΟΣ της ΜΑΧΗΣ του ΝΤΟΛΜΑ. ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΜΠΗ (ΦΩΤΟ)

Aπό etoliko news
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................