Πρόεδρος της ΚΕΔΕ: Αν δεν υπάρχει κρούσμα κορονοϊού δεν είναι απαραίτητες οι απολυμάνσεις σχολείων.

Πρόεδρος της ΚΕΔΕ: Αν δεν υπάρχει κρούσμα κορονοϊού δεν είναι απαραίτητες οι απολυμάνσεις σχολείων.

Από:https://www.dimosxiromerou.gr/ Αστακός 12.5.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σχετικά με την απολύμανση των σχολικών μονάδων, ενημερώνουμε τις σχολικές κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι από τις 7 Μαρτίου έχει έρθει σαφής γραπτή οδηγία στους Δήμους από την ΚΕΔΕ, ότι οι απολυμάνσεις ούτε προβλέπονται, ούτε είναι απαραίτητες, αν δεν έχει υπάρξει κρούσμα κορονοϊού σε μαθητές ή κοντινούς τους ανθρώπους. Ακολουθούμε ως δημοτική αρχή απαρέγκλιτα τις οδηγίες που λαμβάνουμε από τους έχοντες την ειδική γνώση και την ευθύνη για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του Covid 19. Αναλυτικά η επιστολή:
διαβαστε περισσοτερα

Δειγματοληψίες από ακτές κολύμβησης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Η Διεύθυνση  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο προστασίας της Δημόσιας Υγείας ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο υγειονομικών αναγνωρίσεων των ακτών κολύμβησης στην Αιτωλοακαρνανία, λαμβάνοντας 89 δείγματα θαλάσσιου ύδατος των ακτών καθώς και δείγματα των πιέσεων σε αυτές (νερά ρεμάτων κ.λπ).  Η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, θέλοντας και έμπρακτα να δηλώσει την στήριξη  της στους υπαλλήλους της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, παραβρέθηκε σε ορισμένες δειγματοληψίες, οι οποίες θα συνεχιστούν καθ' όλη την κολυμβητική περίοδο με στόχο την ασφάλεια των λουόμενων. Σημειώνεται ότι δεδομένης της πανδημίας συνιστάται προς όλους τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης και αποστάσεων (2 μέτρα) και στις παραλίες, τηρώντας παράλληλα αυστηρά τα μέτρα ατομικής υγιεινής. 
Το πρώτο 10ημερο του Ιουνίου θα εκδοθεί και η ετήσια απόφαση της  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την καταλληλότητα νερών ακτών κολύμβησης, προκειμένου  να ενημερωθούν …
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΝ 16.05.2020 ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΄ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως  συμμετέχουν στη Τακτική Συνεδρίασηδια περιφοράς, την Δεκάτη Έκτη (16η) του μηνός Μαΐου του έτους 2020, ημέρα Σάββατοκαι ώρα 11:00,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 74 του N. 4555/18,την από 11.03.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του»(ΦΕΚ 55/ΤΕΥΧΟΣ Α’/11.03.2020) και την αριθ.  18318/13-3-2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ  για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

ΕΣΚΑΒΔΕ. Οριστική διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων,Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020-πλην της διαδικασίας ανάδειξης Πρωταθλητή στη Α' Κατηγορία Ανδρών.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................