Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Γιώργο Λάη

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Γιώργο Λάη ιδιωτικό υπάλληλο . Ο Γιώργος μεγάλωσε και ζει στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου , είναι απόφοιτος Λυκείου,
διαβαστε περισσοτερα

Έκδοση των πρακτικών του Συνεδρίου " Η Μπαμπίνη στο Διάβα των αιώνων "

Εκδόθηκαν τα πρακτικά του Συνεδρίου " Η Μπαμπίνη στο Διάβα των αιώνων " που έγινε 07/8/22 και 08/8/22 στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλ/νιας. Είναι διαθέσιμα προς πώληση τιμή 10 ευρώΤηλ. επικοινωνίας: Μπενέκος Δημήτριος 6973462391. 
enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

Το Σάββατο η θεατρική παράσταση «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Σάββατο η θεατρική παράσταση «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου,Γιάννης Τριανταφυλλάκης, σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση  του Παντελή Μήτρου  με τίτλο «ΑΠΟΨΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ» του ΑΚΗ ΔΗΜΟΥ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:30 στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ.Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίας Μπόκα με το συνδυασμό του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου

ΠΗΓΗ.facebookΓεωργία ΜπόκαAγαπητοί Συνδημότες, φίλες και φίλοι,με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω ότι αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου και θα είμαι υποψήφια στο Δήμο Αγρινίου, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Νικολάου Τζεφρώνη (Καραμέλα) με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Νικόλα ευχαριστώ πολύ για στήριξη και την εμπιστοσύνη…ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι , Μετά την πρόταση - πρόσκληση του φίλου Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη αποφάσισα να σταθώ στο πλάι του και να βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις ,την προσπάθεια για αλλαγή πορείας που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια . Ζήτω την στήριξή σας,σαν υποψήφιος σύμβουλος Κοινότητας Μύτικα. Με εκτίμηση Τζεφρώνης (Καραμέλας ) Νικόλαος του Ιωάννη
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Μικρές παρεμβάσεις για την καθημερινότητα του Μύτικα.

Πηγή:Σελίδα Facebook ΠροέδρουΚοινότητας Μύτικα Δημήτρη Φάρρου.
Μικρές πινελιές!!
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ: Για την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου Αμφιλοχίας – Βόνιτσας στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συζητήθηκε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/06/2023 στη συνεδρίαση του Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ της Λαϊκης Συσπειρωσης Δυτικής Ελλάδας  για την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου Αμφιλοχίας – Βόνιτσας στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρήστου Παπούλια, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Προδρόμου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Χρήστο καλωσήρθες στην παράταξη μας! Καλή επιτυχία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας. Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Λάμπρο Σιδερά του Βασιλείου από την Κανδήλα Ξηρομέρου

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Λάμπρο Σιδερά του Βασιλείου από την Κανδήλα Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπύρου Καραγεώργου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Προδρόμου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Φίλε Σπύρο καλωσήρθες στην παράταξη! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................