Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Τρίτη 2 Μαΐου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Τρίτη 2 Μαΐου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 27.4.2023 Αριθ. πρωτ: 171 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την δεύτερη (2η) του μηνός Μαΐου, του έτους 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Συμπόρευση με το συνδιασμό Ξηρόμερο: Δύναμη Ελπίδας του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ο Αθανάσιος Δημονίτσας

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΜε χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της παράταξής μας με τον φίλο Δημονίτσα Αθανάσιο του Χρήστου, με καταγωγή από την Παλαιομάνινα .Είναι μεγάλη τιμή η εμπιστοσύνη της νέας γενιάς ! Ξηρόμερο: Δύναμη Ελπίδας
διαβαστε περισσοτερα

Σταύρος Καραγκούνης. Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα .

.

Δελτίο τύπου Σταύρου Καραγκούνη για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα .
Με τους ετεροδημότες στην πρώτη γραμμή!
διαβαστε περισσοτερα

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ στο Open TV.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ στο Open TV.
27.4.2023
Συνέντευξη στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ στο Open TV με τους δημοσιογράφους Δήμητρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:

διαβαστε περισσοτερα

«Το πιο γλυκό λεμόνι» του Ρένου Χριστοδουλίδη στο Κτίριο Χρυσόγελου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού  Νικόλαος Κοροβέσης, σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας και τις Εκδόσεις «Γράμματα»  προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ρένου Χριστοδουλίδη, «Το πιο γλυκό λεμόνι» την Κυριακή στις 30  Απριλίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ στο Κτίριο Χρυσόγελου.
διαβαστε περισσοτερα

Θερμή ανταπόκριση και στο Μεσολόγγι γνώρισε η παράσταση τίτλο «Τετράδια της ΑνζέλΚουρτιάν», αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Αρμενίων

Την θερμή ανταπόκριση του κοινού γνώρισε ηθεατρική παράσταση με τίτλο «Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», ένας θεατρικός μονόλογος της Χριστίνας Αλεξανιάν για την Γενοκτονία των Αρμενίων, που παρουσιάστηκε το βράδυ  τηςΤετάρτης στο Μεσολόγγι.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Θ. Μαυρομμάτη σε έργα οδοποιίας σε Νεοχώρι και Δουναίικα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Για την εξέλιξη των έργων σε Νεοχώρι και Δουναίικα ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος και επισκέφθηκε τα σημεία εργασιών, συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόθεση της Α.Ε Αλυζίας, η δημιουργία ομάδων Κ12, Κ14 και Κ16 τη νέα αγωνιστική χρονιά και συμμετοχή στα παιδικά πρωταθλήματα.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Γνωστοποιούμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η Αθλητική Ένωση Αλυζίας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024, προτίθεται να λειτουργήσει παιδικά τμήματα, τα οποία θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλ/νίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ-ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ. . Εκδήλωση με θέμα ανάλυση της προοπτικής του έργου #ΥΔΩΡ 2.0 για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων άρδευσης.

διαβαστε περισσοτερα

Πρωτομαγιά στον Αστακό

Ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους δημότες.
Ημερομηνία 27-4-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Πρωτομαγιά και ώρα 11:30 π.μ., σας περιμένουμε στην παραλία του Αστακού, σε μία ανοιξιάτικη γιορτή λουλουδιών, χρωμάτων και αρωμάτων. Θα φυτέψουμε λουλούδια, θα φτιάξουμε στεφάνια με φυσικά λουλούδια, θα ευχηθούμε για τον ερχομό του μήνα.Ιδιαίτερα περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους, για να επιμεληθούν τα στεφάνια και θα υπάρξει μπουφές και μουσική.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
Με τιμή
Η Τοπική Κοινότητα Αστακού
διαβαστε περισσοτερα

Τα τρία μεγάλα έργα της επόμενης τετραετίας στη συνάντηση του Σπήλιου Λιβανού με το ΤΕΕ Αιτωλοκαρνανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                     Αθήνα 27/04/2023«Τα τρία μεγάλα έργα της επόμενης τετραετίας στη συνάντηση του Σπήλιου Λιβανού με το ΤΕΕ Αιτωλοκαρνανίας. Στο επίκεντρο Τριχωνίδα - Πλατυγιάλι - Οδικός Άξονας Πλατυγιαλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία και η κάθετη σύνδεση Αγρινίου-Ιόνιας Οδού»

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με αμοιβαία διάθεση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26.04.2023 συνάντηση του Σπήλιου Λιβανού, πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Λίνο Μπλέτσα, τον Αντιπρόεδρο ΤΕΕ Δημήτρη Κανάτα, τον Γ.Γ. ΤΕΕ Κώστα Παπαθανασίου, τα μέλη της ΔΕ του ΤΕΕ Γιώργο Νικολακόπουλο και Ανδρέα Καϊπάνο, και το μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Παναγιώτη Ψυλλιά.
διαβαστε περισσοτερα

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ (EUROPEAN IMMUNIZATION WEEK), ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 24-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 27.4.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ευρωπαϊκή εβδομάδα εμβολιασμού, που φέτος εορτάζεται από τις 24 έως τις 30 Απριλίου, έχει ως στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τη σημασία του εμβολιασμού και να προωθήσει την πρόσβαση στα εμβόλια σε όλο τον κόσμο. Το υλικό και τα βασικά μηνύματα για το 2023, επικεντρώνονται στην στη σημασία του έγκαιρου τακτικού εμβολιασμού και την κάλυψη εμβολίων που χάθηκαν ή αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ Πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαιομάνινας Σπύρο Ζώγα .

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μαζί μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ θα είναι από σήμερα ένας ακόμη εκλεκτός πάνω από όλα φίλος , με βαθιές ανησυχίες για το δήμο μας , ο πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιομάνινας Σπύρος Ζώγας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................