Αποκαλύπτοντας το χρυσό μυστικό της φύσης | Ο Γιώργος και η μαγεία των μελισσών του(ΒΊΝΤΕΟ)

Στο σημερινό βίντεο, έχουμε το προνόμιο να εξερευνήσουμε το εμπνευσμένο ταξίδι ενός αξιοσημείωτου μελισσοκόμου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανατροφή αυτών των απίστευτων πλασμάτων. Από το ταπεινό του ξεκίνημα, επηρεασμένος από τον πατέρα του, μέχρι την ακλόνητη δέσμευσή του να αναπτύξει και να βελτιώσει τις μελισσοκομικές πρακτικές, ο Γιώργος αποτελεί παράδειγμα της αγάπης και της αφοσίωσης που απαιτείται για να ευδοκιμήσει σε αυτό το αξιόλογο επάγγελμα.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ-Γράφει-Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Η νίκη της ΝΔ στις 21 Μαίου ήταν συντριπτική, σημειώνοντας νταμπλ σκορ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Με ποσοστό 40,79 %  έναντι  20,72 % του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνει 146 έδρες, που όμως δεν της έδωσαν την Αυτοδυναμία.Εάν στις 25 Ιουνίου κρατήσει σταθερή την δύναμή της , ή την επαυξήσει θα μιλάμε για παντοδύναμη κυβέρνηση αφού σε αυτές τις έδρες θα προστεθούν οι 40 έως 50 έδρες του μπόνους της ενισχυμένης Αναλογικής.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Σκεπετάρη με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ: facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΕυχαριστώ για την εμπιστοσύνη …Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Σκεπετάρη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παπαδάτου).
διαβαστε περισσοτερα

«Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας» - Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, οργανώνουν μια ημερίδα διατροφικών συμβουλών, στο Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Σκοπός της ημερίδας αυτής, είναι να αποτελέσει οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, τονίζοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους.
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλη η συμμετοχή των ευαισθητοποιημένων πολιτών στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα

«Νοιαζόμαστε, Ενημερωνόμαστε, Συνεργαζόμαστε». Συνεχίζει τις ενημερωτικές εκδηλώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα.
διαβαστε περισσοτερα

«Το Ξύλινο Σπαθί» παρουσιάζεται στο Δημοτικό σχολείο Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης σε συνεργασία με την Παιδική Σκηνή Επίκεντρο + και στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης «Το θέατρο πάει στο Σχολείο»  σας προσκαλούν στην παιδική, θεατρική παράσταση « Το Ξύλινο Σπαθί»  τη Δευτέρα  στις 29  Μαΐου 2023 και  ώρα 10:00 στο Δημοτικό Σχολείο Γαβαλούς.
διαβαστε περισσοτερα

Θεόδωρος Λιβάνης: Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Συνδημότες -συνδημότισσες
Για την αποκατάσταση της αληθείας και μόνο δηλώνω κατηγορηματικά ότι τα όσα αναφέρει στη σημερινή του ανακοίνωση ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ Κώστας Γεωργούλας που αφορά τους λόγους της αποχώρησης μου από τη παράταξη "Δυνατό Ξηρομερο" είναι όλα ψευδή και ανυπόστατα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα......
διαβαστε περισσοτερα

Γεώργιος Αποστολάκης-ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΜΠΩΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ, προϋπολογισμού 350.000,00 €

Πηγη: facebookΔημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΜΠΩΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ, προϋπολογισμού 350.000,00 € Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ και λοιπές δράσεις» ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας – Πράσινο Ταμείο και αφορά στην ανάπλαση της Πλατείας Κομπωτής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................